Facebook hozzászólás
241

Tonhal krémsajttal és gombával megrakva

Ez a gombás, paradicsomos, sajtos halvariáció nagyon különleges ízhatású. Nem kifejezetten könnyű, de akinek jó a gyomra, az feltétlenül próbálja ki! Még a halat nem kifejezetten kedvelők is kellemesen meglepődhetnek!

Kép: Piac & Profit/Fényes Gábor

a
Hozzávalók

50 deka tonhal (lehet mélyhűtöt, és másfajta tengeri hal is)
12 deka gomba
15 deka krémsajt
6 deka vaj
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál paradicsompüré
őrölt bors

olaj a sütéshez

a
Elkészítése

A halszeleteket megsózzuk, enyhén borsozzuk, lisztbe mártjuk, és mindkét oldalát kevés olajon megsütjük, majd a szeleteket kivajazott tűzálló tálba fektetjük.
A felaprított hagymát üvegesre pároljuk, hozzátesszük a felszeletelt gombát, és együtt pároljuk tovább. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük, hozzáadjuk a paradicsompürét, és az egészet jól összekeverjük. A ragut a halszeletekre öntjük, majd beborítjuk a krémsajttal, és meglocsoljuk az olvasztott vajjal.
Közepes hőmérsékletű sütőben pirosra sütjük. Ketchupos rizzsel tálaljuk.

További ínycsiklandó receptek itt!

A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árairól
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán tájékozódhat!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!