Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. május 14. 15:00 | Csaba Steffel

Tőkehalas paradicsomos fussili csemegekukoricával

Őrülten jó egy recept, ami most következik Steffel Csaba konyhájából. Miért is ne lenne jó? Van benne hal, kukorica, tészta is. Ráadásul a hűtőben bármikor ott a hal, a konyhaszekrényben csücsül a tészta, amit csak ki kell főzni! Pillanat alatt mesés étel kerekedik belőle! Ugorj neki!

Tőkahalas fusilli, Kép: Steffel Csaba

Tőkahalas fusilli, Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük. A halfiléket az ujjainkkal eltépkedjük, „szétmorzsoljuk”, !!! ezt azért is az ujjainkkal végezzük, hogy garantáltan szálkamentes legyen !!!, de utána még késsel is megcsapkodhatjuk.

A paradicsomot apró kockákra vágjuk, megsózzuk, és egy serpenyőben olívaolajon elkezdjük párolni, pár perc után meglocsoljuk balzsamecettel, hozzáadjuk a halat, kakukkfűvel és borssal ízesítve kb. 10 percig lassan pároljuk, főzzük. Aztán beleborítjuk a kukoricát, és a kifőtt tésztát, alaposan összeforgatjuk, majd forrón tálaljuk.

Tálaláskor megszórhatjuk sajttal, bár én ezt most kihagytam.

Óvatosan mondom, mielőtt le Jamie-ztek, egy ici-pici, nem sok, ippeg csak alig, az íze miatt, jól áll néki a chili is Jó étvágyat!

Kelbimbóleves kolbászosan
Dolgom is volt, meg nem is. Lustaságból is, meg nem is. Szóba is került, meg nem is. Lehetne Frankfurti is, meg nem is. Az alap ugyanaz, meg nem is. Így foglalta össze a recept történetét Steffel Csaba! Ebben receptben sem fogsz csalódni!

 



Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink


Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!