Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. május 22. 15:00 | László Márta

Tex-Mex leves

Egy igazi BBQ-parti bizony egy majd egynapos program az Egyesült Államok déli részein, ahol ez nemcsak divat, de közösségteremtő program is. A grillezéssel szemben a húsnak több füsttel, lassan kell sülnie, és ez bizony időigényes feladat. Hogy addig se haljunk éhen, és ne is a sör győzzön, nem árt egy jó kis leves! Íme, a híres Kiss-testvérek pompás ajánlata! hajtsunk rá, itt a szezon!

Tex-Mex leves, Kép: László Márta

Tex-Mex leves, Kép: Budapest Barbeceu Campany

Hozzávalók 10 személyre:

Elkészítés:

Az üvegesre pirított vöröshagymához hozzáadjuk az 1x1cm kockára vágott marhahúst. Sóval, borssal, fokhagymával, cayenne borssal ízesítjük. Amikor félig megfőtt, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, majd az angol zellert, a kéféle kaliforniai paprikát, a morzsolt csemegekukoricát, a zöldborsót és a vörösbabot. Mielőtt teljesen megfőne, frissen vágott korianderrel ízesítjük.Csíkokra vágott tortilla chips-szel, cheddar sajttal tálaljuk! Na, ezzel az igazán tartalmas levessel ki lehet húzni, amíg megsülnek a húsok! Jó étvágyat!

Burgonyasaláta BBQ-hoz két(Kiss)testvér módra
A magyar testvérpár hosszasan tanulmányozta náluk az eljárás csínját-bínját, majd az ott tapasztaltakkal felvértezve vágtak bele a hazai étterem kialakításába. Ennek egyik gyöngyszeme ez a majonézes krumpli – egy kis csavarral! Egy grillpartin is megállja a helyét!

 



Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

angol reggeli, póréhagyma, reggeli, szendvics, tojás, tonhalkonzerv

Tojásos tonhalkrém

Eszternek ez a tonhalas krém ízlik a legjobban, tehát az egri húsimádóéknál ez lesz a sztenderd!

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!