Facebook hozzászólás
261

Részeges epersalátám

Ha valaki azt hiszi, hogy csak a pezsgő illik az eperhez, az nagyon téved! A vörösbor legalább ilyen pompás! A barátnőm, akitől ezt a receptet tanultam, azzal variálja ezt a remek gyümölcsalátás receptet, hogy fele-fele arányban használ epret,és karikára vágott banánt. 

Eper, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Hozzávalók:

  • 1 kg eper
  • 4 dl vörösbor
  • 20 dkg porcukor

Elkészítés:

Mosd me a gyümölcsöt, csumázd le. Ha nagyobb szeműek az eprek, vágd ketté, esetleg négybe! Szórd meg a porcukorral, öntsd nyakon a borral, és több órára tedd a hűtőszekrénybe. Üdítően finom!

Epres triffle
Hosszú a recept, de nem olyan bonyolult az elkészítés mégsem. A házi készítésű piskótát lecserélhetjük boltira – bár kétségtelen, hogy a saját sokkal finomabb. A gyümölcs is variálható benne.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!