Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. január 18. 15:00 | László Márta

Pulykahúsos bruschetta

Farsangkor a pulyka sem alszik! Íme egy remek különlegesség, ha el akarod kápráztatni a barátaidat! Ez a recept biztos siker, és Te is tutira el tudod készíteni! Aki tehát azzal takarózik, hogy nem hív vendégeket, mert nem tud főzni, az nem is akar! Kapd össze magad, mert egy kellemes, jó kis beszélgetés kikapcsol, és mindennél többet ér! Rajta, hívj vendégeket a hétvégére! 

Pulykahúsos brocchetta, Kép: gallicoop

Kép: gallicoop

Hozzávalók 4  éhes szájhoz:

Elkészítés:

A kenyeret megpirítjuk, fokhagymával bedörzsöljük, félretesszük. A húst befűszerezzük, és a forró serpenyőben mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A kenyérre helyezünk egy-egy húst. A paradicsomot feldaraboljuk, és a húsra halmozzuk. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk bazsalikommal. Jó étvágyat és jó bulizást!

Beszéljünk a fánkról!
A fánk és a farsang története a magyar néphagyományban ugyan összeforr, azonban ha szétnézünk a fánktörténelemben, bőséggel találunk országokat, ahol egész évben hódolnak a fánkevés gyönyörűségének. És milyen jól teszik…!
kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

burgonya, kacsa, majoránna, pünkösdi étek

Pünkösdi kacsaültem

Pünkösdkor a szárnyasok kerülnek előtérbe az ünnepi asztalon, például a rántott csirkék. Nos, én eldöntöttem, hogy újítok!

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!