Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. március 17. 15:00 | László Márta

Nagymama ánizsos rudacskái a teadélutánra

Hol vannak már a békebeli teadélutánok? Pedig szerintem nagyon jó kis traccspartikat lehetett rendezni. Hozzuk vissza a remek 5 órai teákat, álljunk meg egy pillanatra, és válasszunk hozzá egy finom teafüvet! Hmmm! Mennyei program! Ezt a sütit süsd hozzá!

Ánizs és virágja, Kép: wikipedia

Ánizs és virága, Kép: wikipedia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A lisztet jól elkeverem a sütőporral. A cukrot a tojással is jó sokáig keverem, kézzel úgy fél óra, szóval, inkább használd a robotgépet. Apránként add hozzá a sütőporos lisztet, jól dolgozd ki, majd formálj belőlük ujjnyi vastag rudacskákat. Szórd meg ánizsmaggal, és süsd pirosra! Jöhetnek a barátnők!

Teasütemény vénkisasszonyoknak
Mennyei a falat, melyet az ember befal, nem gondolva kalóriára, zsírsejtek szaporodására, meg hasonló rossz, egészségre károsnak minősített dologra, emésztési nehézségekre, epehólyag-gyulladásra, infarktusveszélyre. A fánk is, mivel finom, legyen bár szalagos, mucsaröcsögei férfifogó, csöröge, sajtos, bármilyen, ebbe az egészségünkre káros hatást gyakorló, de finom kategóriába tartozik.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

Columbia, hűsítő, jegeskávé, Kenya, trükk

Osztályelső jegeskávé

Igényel némi előkészületet, türelmet és merészséget a tökéletes jegeskávé elkészítése, az eredmény azonban megéri.

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!