Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. szeptember 10. 14:45 | László Márta

Mókás májkrémes madárka

Nemcsak az a fontos, hogy finom és egészséges legyen az uzsonna! Az legalább olyan lényeges, hogy hogy néz ki! Ha a gyerek viccesnek tartja, már nyert ügyünk van! A tanévkezdéskor ugyanis fontos, hogy ismét egy megszabott, megszokott rend szerint éljenek a gyerekek. A nassolni valókat pedig felejtsük el!    

Májkrémes madárka, Kép: gallicoop

Kép: gallicoop

Hozzávalók:

A kenyeret gazdagon megkenjük májassal, majd a tojáskarikákból és feketeborsból szemet formázunk, a paprika csücske lesz a csőre, a saláta pedig a bóbitája. Hoppá! Ezt nem lehet kihagyni! Jó étvágyat!

Pulyka stefániás szendvics – tízóraira
Igazán tartalmas szendvicset készítettem ma a gyereknek, jutott belőle még az apjának is…Előző este elkészítettem a stefánia vagdaltat pulykahúsból,reggel már csak hozzá kellett rakni a többi alapanyagot.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

leves, petrezselyem, szárított gomba, tejföl, tél

Leves a szárított gombádból

Már nem kell sokat várni a primőrökre, de addig is használjuk el az ősszel eltett élelmiszereket. A szárított gomba pont ilyen!

Tovább
cékla, csicseriborsó, tobzódó színek, tojás, Valentin nap

Céklahimnusz, cékla hummusz

Kampányt indított a Felelős Gasztrohős Alapítvány a hazai, egészséges ételek érdekében. A lényeg, hogy te magad legyél az alkotó!

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!