Facebook hozzászólás
568

Metélőhagymás juhtúróval töltött rántott csirkemell

Friss zöldségekkel lesz piros-fehér-zöld a klasszikus rántott húsnak ez a frissített, tavaszias változata. A töltött hús sem feltétlenül nehéz! Ez pedig ráadásul könnyű baromfiból készül.

Kép: Biokinetic

Hozzávalók
6 kicsontozott csirkemellszelet
30 deka juhtúró
3 szál metélőhagyma
1 negyed piros kaliforniai paprika
ízlés szerint só, őrölt bors
a panírozáshoz tojás, liszt, zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

Elkészítése
A juhtúrót összekeverjük az apróra vágott metélőhagymával, belereszeljük a paprikát, és jól összedolgozzuk. A csirkemellszeleteken zsebeket vágunk, és megtöltjük a hagymás-paprikás túróval, majd a nyílásokat fogpiszkálóval összetűzzük. A húst bepanírozzuk, és forró olajban mindkét oldalán megsütjük. Tavaszi salátával vagy párolt zöldségkörettel tálaljuk.

További ínycsiklandó receptek itt!

A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!