Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. december 28. 14:45 | László Márta

Mennyei paradicsomos mozzarella Márti konyhájából

Elég volt a karácsonyi traktából, a rengeteg sütiből? Kéne valami más, valami üdítő? Nos, ez egy pompás saláta, vagy előétel, vagy inkább este, a tévénézés közben vacsinak egy kis barna kenyérrel. Ha még nem próbáltad, ne tétovázz, mert igazán jobbnak érzed majd a pocakodat, magadat, és még az olasz konyha ízvilágának is átadhatod magad. Én így csinálom, és javaslom, hogy ha összrektad, tedd be egy órára a hűtőbe! Minden összér! Nem árthat egy korty könnyű vörösbor sem!  

Paradicsomos mozzarella, Kép: pixabay

Paradicsomos mozzarella, Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:

Bátran szeleteljük fel a paradicsomot és sajtot. Szépen, egymás mellé fektessük le a szeleteket, a bazsalikomleveleket – a díszítésre kiszemelteket kivéve – vágjuk apróra. Ezzel, no meg a sóval és a borssal szórd meg az egépszet, és díszatsd egy kis bazsalikommal. Kitünő előétel, és önmagában is isteni! Adj hozzá pirítóst! Jó étvágyat!

Krémsajtos mártogatós
Krémsajtos mártogatós, Kép: pixabay.com

Kép: pixabay.com

Ha van otthon krémsajt, pillanatok alatt összedobhatunk egy előételt a váratlanul betoppanó barátnőnknek, vagy ha a gyerek nyúz, hogy úgy enne valamit – ami persze véletlenül sem a vacsora -, esetleg ha sikerül lerogynunk életünk párjával este megnézni egy filmet, amikor a gyerekek már alszanak. És ha ilyet készítünk, még az egészségünk ellen sem vétettünk.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

csöröge, egytálétel után, fánk, farsang, sütemény

Rékasi farsangi csörögefánkom

Nagyanyám világbajnok csörögefánkjának receptjét osztom most meg Veletek. Egy jó gulyás, és hozzá a csöröge, tuti siker!

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!