Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. október 27. 14:45 | László Márta

Márti gyors gulyáslevese

Attól gyors, hogy kuktában készítem. Egyszerre belarakok mindent, és amíg megfő, egy csomó dolgot csinálhatok otthon. Olyan rövid a hétvége, használjuk ki minden percét! 

Gyors gulyás, Kép: László Márta

ép: László Márta

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

A hagymát felkockázom, a zsíron fedő alatt megpirítom. Hozzáadom a húst, és megszórom pirospaprikával. Megsózomés vízzel felengedem. a megpucolt leveszöldséget hosszában elvágom, azis mehet a levesbe, jöhet a zöldpaprika, a kömyénymag és a babérlevél is. Ráteszem a tetejét, és feltekerem a lángot. Ha az edény sípolni kezd, megigazítom a túlnyomásos gombot és visszaveszem a lángot. Egy óra alatt kész. Már csak egy palacsintát kell sütni hozzá.

Havas Dóra – Pulled Pork Taco
Senkit ne rémítsen meg a cím, ez nem más, mint egy különlegesen finom lecsó. A gasztroguruk konyháiból származó nyárindító finomságok újabb fejezetében Havas Dóra jelentkezik, aki a JOY #gasztrovagyok kategóriájának jelöltje.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

csöröge, egytálétel után, fánk, farsang, sütemény

Rékasi farsangi csörögefánkom

Nagyanyám világbajnok csörögefánkjának receptjét osztom most meg Veletek. Egy jó gulyás, és hozzá a csöröge, tuti siker!

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!