Facebook hozzászólás
1 435

Libamáj sült almával

Ezt a receptet is a Torkos Csütörtökön fedeztem fel újra. Pikáns, különleges fogás. A máj értékes alapanyag, sütése nagy odafigyelést igényel, de megéri! Igazán remek ebéd vagy vacsora kerekedik belőle a hétvégére! 

Elkészítés:
A kb. egy centiméter vastagságra vágott májszeleteket megkenjük a szőlőmagolajjal, befűszerezzük, és legalább egy fél órára tedd be a hűtőbe. Vágd ki az almák magházát, a lyukba tegyél 1-1 kk vajat, rá a diót, szórd meg a mézeskalács fűszerkeverékkel. Tedd tepsibe, öntsd rá a juharszirupot, és süsd 15 percig 150 fokos sütőben. Ezalatt kapd ki a májat a hűtőből, két-két perc alatt süsd készre. Az almákat karikázd fel. Sült krumplival vagy burgonyapürével tálalhatod! Igazi ünnepi recept! Jó étvágyat!
Ha egészben akarod lesütni a májat, itt az én receptem!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!