Facebook hozzászólás
797

Kolbászos-kukoricás csirkemell

Nna, ez  tényleg villámgyors étel lett, időhiánnyal küszködőknek ideális, és még a diétádba is beilleszthető! Na, mit szóltok? Kell ma ennél jobb – kérdezi Pammer Lívia

Kolbászos kukoricás csirkemell, Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Elkészítés: 

A kolbászt karikákra vágtam majd zsiradékon átpirítottam. A csirkemelleket felkockáztam, és a pirított kolbászkarikákra dobva készre pároltam-pirítottam. Sóztam, enyhén borsoztam. A kolbi kiolvadt ízeit szépen átveszi a csirkemell így nem kell agyonfűszerezni, majd hozzáadtam a kukoricát, és alaposan  összevegyítettem. Ennyi, kész is. Finom és gyors vacsora lett. Azért azt elárulom, hogy az alján marad egy kis kolbászos zsiradék, nna én ebből locsolgattam azért a csirkemellre tálaláskor magamnak… Jó étvágyat!

Hamvas szilvás-fahéjas lepény
Csodás őszies finomság, levesek mellé vagy csak úgy egy ráérős vasárnap délutánra. Puha, ám a szélein roppanós kelt tészta, friss gyümölccsel. Pammer Livi konyhájából fahéj illata terjed.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!