Facebook hozzászólás
581

Két szuper krémsajtos recept, amivel feldobhatod a reggelidet

Reggelizni egészséges, épp ezért fontos. A nem reggelizők nagy hányada időhiányra panaszkodik. Dusa Fanny dietetikus megmutatja, hogyan lehet percek alatt, és egy kis előkészüléssel egészséges, finom reggelit varázsolni az asztalra.

Hozzávalók:

Sütőtökös krémsajt, Kép: Kandikó Éva
Sütőtökös krémsajt, Kép: Kandikó Éva

 

100 g sült tök

250 g Philadelphia natúr krémsajt

fél teáskanál őrölt fahéj

csipet őrölt szegfűszeg

bő centiméternyi friss gyömbér reszelve

Elkészítés:

Az elősütött sütőtök belsejét villával nyomkodjuk szét, adjuk hozzá a krémsajtot és a fűszereket, majd alaposan keverjük össze.

 

Lazacos krémsajt, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

 

Kapros-lazacos szendvicskrém

Hozzávalók:
100 g füstölt lazac

egy markényi friss kapor

250 g Philadelphia natúr vagy zöldfűszeres sajtkrém

pár csepp citromlé

Elkészítés:

A hozzávalókat a citromlé kivételével tegyük egy aprítógépbe (cutterba), és jól turmixoljuk össze. Sózni nem kell, mert a sajtkrém is enyhén sós, és a lazac is. Amikor készen van, egy spatula segítségével keverjük el a citromlével.

 

 

Királyi reggeli
A világ egyik vezető krémsajt márkája úgy döntött, hogy reprezentatív kutatást készít arról, milyen fontosnak tartjuk mi, magyarok a reggeli étkezést, hányszor ülünk le az asztalhoz a nap kezdetekor, és mi alapján választunk ételt. Mutatjuk, mire jutottak!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!