Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. február 23. 15:00 | Somogyi Zoltán Max

Kapros-füstölthalas szendvicskrém Max konyhájából

Nagyon szeretjük a halakat – legyen az akár egy frissen füstölt lazac vagy egy pácolt pisztrángos szendvics. Sokszor szerepelt a füstölt hal a Darnay pince borvacsoráin, rendezvényein is, és egy-két esküvői menüben is előkelő helyet kapott! Nincs bántóan hal íze, inkább olyan kicsit figyelem felhívó, hogy mit is lehet egy jó füstölt halból készíteni. Évek óta népszerű téma, hogy kevés halat eszünk, itt az ideje, hogy ezen a fronton is erősítsünk! Együnk halat! És igaza van Somogyi Zoltán Maxnak! Együnk!

Kapros-füstölthalas szendvicskrém, Kép: Max konyhája

Kép: Max konyhája

Hozzávalók:

Elkészítés:

Keverjük ki a krémsajtot a tejföllel, a mustárral, a majonézzel.

Tipp és trükk
Fogyaszthatjuk szendvics feltétként, mártogatósként (akkor érdemesebb hígabbra készíteni), vagy önmagában, zöldséggel, tortillával.

Csepegtessünk pár csepp citromlét a halfilére, hintsük meg őrölt borssal, és törjük össze villával. Keverjük bele a kaporral és a paprika darabokkal együtt a tejfölös krémsajtba. Ha száraz lenne, kevés tejföllel lazíthatjuk még. Lefedve legalább 2 órára tegyük hideg helyre, hogy az ízek összeérjenek. Jó étvágyat kíván hozzá: Max!

Lecsókrémleves


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

cukkini, fokhagyma, gluténmentes, kurkuma, vegán étrend

Cukkibnitallérok rizsmorzsával

A tallérok csodálatos halványzöldek, kívül-belül ropogósak, mégis puhák, omlósak. Gluténmentes, vegán étrendbe illeszthető.

Tovább
alma, fahéj, gyömbér, ősz, sütemény

Egy laza almás Max konyhájából

Mit is csináljunk az ajándék almákkal, ha már a garázsban is kezdenek rothadni? Megmutatjuk, milyen mentőövet dobott nekik Max?

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!