Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. április 13. 15:00 | László Márta

Gombás aprópecsenyém

Barcelonában egyszerűen nem tudtam elszakadni a piac gombakínálatától. Ha csoki lett volna, Gombóc Artúr biztosan mondta volna: a piros, a fehér, a kerek, a lapos, a tölcséres… és ezer variációja! Sajnos nálunk nem ilyen változatos a kínálat, de azért lehet próbálkozni! Ez egy egyszerű családi kedvenc! Készítheted pulykából is! 

Gombás aprópecsenye, Kép: pixabay

Kép: pixabay

Hozzávalók öt éhes szájhoz:

Elkészítés:

Vágd a húst csíkokra, a hagymát, a gombát kockákra. Dinszteld meg a hagymát a zsiradékon, add hozzá a húst, a gombát, majd a lecsót. Ízesítsd a sóval, a borssal, a végén az apróra vágott petrussal, a végül pedig köretnek adj hozzá főtt rizs! Jó étvágyat!

Gombás rakott krumpli – vacsorára
Ahány ház, annyi rakott krumpli…Most éppen egy gombás, darált húsos változatra ugrottunk át a szomszédékhoz. Jól lakottan távoztunk, köszönjük!


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

bor, csirke, nokedli, pörkölt, vidéki ízek, zúza

Falusi zúzapörköltem

Egy idős nénitől tanultam valamikor ezt a receptet Zagyvarékason. Margit néni azt tanácsolta, legyen otthon mindig egy kis bor.

Tovább
csirkemell, gyors vacsora, kolbász, kukorica

Kolbászos-kukoricás csirkemell

Nna, ez tényleg villámgyors étel lett, időhiánnyal küszködőknek ideális, és még a diétádba is beilleszthető! Na, mit szóltok?

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!