Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. július 07. 14:45 | László Márta

Édesem! Úgy imádom, amikor roppansz!

Ostya nélkül nem fagyi a fagyi! Kevesen tudják azonban, hogy ezt az elmaradhatatlan kelléket magunk is el tudjuk készíteni! Nem nagy tudomány, de a kerti partit nélküle megkoronázni nem lehet! Ugorjunk neki! 

Fagyi tölcsérrel, Kép: pixabay

Fagyi tölcsérrel, Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:

Keverd össze jó alaposan a lisztet a tej felével, majd jöhet hozzá a többi alkatrész. A legvégén add hozzá a maradék tejet,

Tipp!
Ebben az a jó, hogy előre el tudod készíteni, és nem akkor kell velei bíbelődni, amikor már asztalnál ülnek a vendégek!

és habverővel erőteljesen keverd össze. Vedd elő az ostyasütőt, finoman olajozd ki, majd egy kb. egy teáskanálnyit tegyél rá a masszából. Csukd le a fedelét, és mire ötig számolsz, kész is. Ha nemcsak bele akarod szúrni a fagyiba, hanem mondjuk a gyerekeknek külön tölcséres fagyit szeretnél készíteni, akkor frissen, még melegen tekerd fel egy fakanál végének segítségével! Lesz nagy öröm! Vidám partit!

Sütiben ölt testet a fagyi
Izgalmas újdonságokkal vár a Damniczki Budapest – cukrász manufaktúrában. A műhely a nyitás óta eltelt két évben megmutatta, hogy fagylalt, sütemény és kávé terén nem ismer kompromisszumokat, a legjobbat kívánja adni a vendégeinek.
kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

nyár, padlizsán, panírozás, újkrumpli

Püspöklila padlizsán rántva

Ezt a zöldséget Délkelet-Ázsiában már több ezer évvel ezelőtt termesztették. Gazdag ásványi sókban, illetve A- és C-vitaminban.

Tovább
grill, kert, olaj, paradicsom

Sült paradicsomom grillpartihoz

Ezt a vicces kis grillkoronát először készítettem, de nagyon cuki! A sütés alatt lassan kinyílik a paradicsom! Isteni!

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!