Facebook hozzászólás
930

Dióval töltött ponty

A tavaszi horgász szezon csak úgy ontja a finom és egészséges halállományt. A rántott ponty helyett azonban most valami nagyon egyszerűt, de mégis különlegeset ajánlunk. Dióval párosítottuk, és töltöttük meg a halunkat. Isteni lett!

Hozzávalók:

  • 1,5-2 kg tisztított ponty
  • 1 bögre apróra vágott dió
  • 2 fej vöröshagyma
  • olaj
  • őrölt paprika, só, bors

Elkészítés:
Megtisztított halat sózzuk, borsozzuk, beirdaljuk, és kb. 15 percre állni hagyjuk. Olajon megpirítjuk a hagymát, a diót és az őrölt paprikát, majd a halat megtöltjük vele. A hal hasát fogvájóval összetűzzük. Őrölt paprikával meghintjük, olajjal meglocsoljuk és kb 4o percig közepes hőfokon a sütőben megsütjük. Időközben meglocsolgatjuk a kisült levével.

A mai menühöz ugyan nem szükségeltetik, de felelevenítjük, hogyan szabadulhatsz meg szakszerűen a halszálkáktól! Csak ügyesen!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!