Facebook hozzászólás
1 029

Dalmát paprika

Gyermekkori nyaralásaim jutnak eszembe erről a receptről! Emlékszem, milyen izgalommal töltött el, hogy megismerhetem egy teljesen másik ország lakóit, életét, gasztronómiáját. Ezt a receptet csak tavaly tanultam, de Dubrovnik festői óvárosa azonnal megjelent előttem! 

Zöldpaprika a növényen Kép wikimediaHozzávalók:

  • 1 kg (lecsónak való) zöldpaprika
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 dl vörösbor
  • 2 ek olaj
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés:

Mosd meg, majd pucold meg a zöldpaprikát és a hagymát, majd az egészet vágd hasonló kockára. Vedd a kedvenc serpenyőd, párold üvegesre a hagymát az olajon. Dobd hozzá a paprikát, kavarj egyet, sózd, borsozd, és most öntsd hozzá a vörösbort. Párold készre, és add halakhoz, sültekhez! .., és már csak az Adria hiányzik! Vagy mégsem? Jó étvágyat, bármihez is tálalod!

Íme, a tudnivalók Horvátországhoz!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!