Facebook hozzászólás
574

Csirkemájkrém

A változatosság gyönyörködtet, ha nincs időnk bonyolult vacsorával előállni, készítsünk gyorsan egy csirkemájkrémet. Egy kis pirítós, némi zöldség, és lehet tálalni!

Csirkemájkrém, Kép: Gayer Taubert Szilvia
Kép: Gayer Taubert Szilvia

Hozzávalók:
500 gramm csirkemáj
1 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
6 levél bazsalikom
50 gramm vaj
1 evőkanál kristálycukor
2 kiskanál só
csipet bors

Elkészítés:
2 evőkanál olajon a máj mindkét oldalán sütjük, hogy megbarnuljon, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Pár perc alatt összesütjük, majd turmixgépbe öntjük az egészet. Hozzáadjuk a felkockázott vajat, sót, borsot, cukrot, és az apróra vágott bazsalikomot.
Pirítóssal és zöldségekkel a legjobb vacsora.

 

 

 

Isteni finom mandulás csirkemáj
A mandula a világ összes olajos magvai közül az egyik legrégebbi, és májjal együtt nagyon finom! Minden májjal, de ez talán a legolcsóbb. Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!