Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. szeptember 17. 14:30 | László Márta

Bárány, de nem béget. Mi az?

Mi lenne! Egy szendvics a lurkóknak, hogy évezzék a finom és egészséges uzsonnát akkor is, ha éppen nincs kedvük az evéshez. Az iskolaév kezdetével szülőnek, gyereknek egyaránt vissza kell térnie a rendszeres életmenethez. Ne feledjük, csak az tud teljesíteni, aki egészségesen él, egészségesen étkezik!    

Pulykamellsonkás bárányka, Kép: gallicoop

Kép: gallicoop

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az egyik szelet kenyérből kört vágunk, a sajtból és a sonkából füleket és orrot formázunk. A nagyobb szelet kenyeret megkenjük tejföllel, arra kerülnek a salátalevelek, a sajt és a pulykamellsonka. Ráhelyezzük a kerek kenyérszeletet, majd az előre megformázott elemekből kialakítjuk a bárányka arcát.

Kolbászos ricottakrém tormával és friss kaporral
Steffel Csaba megint benézett a hűtőbe, és bátran nekiállt – idézőjelben – a takarításnak. Így jött létre ez a remek szendvicskéme is, ami létének elején egy kis apró falatkaként kezdte…


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

leves, petrezselyem, szárított gomba, tejföl, tél

Leves a szárított gombádból

Már nem kell sokat várni a primőrökre, de addig is használjuk el az ősszel eltett élelmiszereket. A szárított gomba pont ilyen!

Tovább
cékla, csicseriborsó, tobzódó színek, tojás, Valentin nap

Céklahimnusz, cékla hummusz

Kampányt indított a Felelős Gasztrohős Alapítvány a hazai, egészséges ételek érdekében. A lényeg, hogy te magad legyél az alkotó!

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!