Facebook hozzászólás
315

Almás-zabos – nem lovaknak!

Bár a pacik is szeretik mind a zabot, mind az almát, ez a recept mégsem nekik, hanem Neked szól! Magyarországon elképesztően finom almákat lehet kapni, sőt, egymás után érnek be a legcsodálatosabb fajták! Ezért ez a recept biztosan mindenkinek örömöt fog okozni! Nem azt mondom, hogy lóhalálában, de nyugodtan próbáld ki!    

Kedves Olvasó! Te már eleve egy különleges ember vagy, amiért oldalainkat böngészed! Hidd el, ezúttal sem fogsz csalódni, mert egy kiváló recepttel ajándékozlak meg! Nem akarom kimondani, de már kopogtat az ősz, és vele együtt az almaszezon! Ígérem, még egy jó pár almás receptet osztok meg Veled a következő hónapokban! Rajta! Próbáld ki mindet!

Egy kisebb tepsi hozzávalói:

  • 200 g zabpehely
  • 2 db alma reszelve
  • 1 kk fahéj
  • fél zacskó sütőpor
  • vaníliás fehérjepor / 2 adag – 1 dl vízzel elkeverve, hogy jó sűrű legyen
  • 3 tojás fehérje habbá verve
  • édesítő (eritrit, xilit vagy stevia)
  • darált dió
Kép:BioTechUSA

Elkészítés:

A zabpelyhet a reszelt almával összekeverjük és hagyjuk kb. egy órát pihenni, hogy a zabpehely megszívja magát és megpuhuljon. Hozzáadjuk a fahéjat, sütőport, diót és a vaníliás fehérjeport. A tojásfehérjét habbá verjük és egy kevés édesítőszerrel a tésztához keverjük. Ezután a krémet sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben 170 fokon 20 percig sütjük.
Jó étvágyat hozzá!

Jó étvágyat kíván Silye Gabriella, BioTechUSA sporttáplálkozási szakértője! A hölgy ezt is ajánlja Neked, és fogyókúrázz muffinnel!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!