Facebook hozzászólás
577

Almás grillcsirke

A szabad tűzön, nyárson sült hús igazi ínyencség. Ha egy ökör vagy malac megsütésének a hátsó kertben nem is állnánk neki, egy csirke annál inkább vállalható. Az íze pedig mennyei.

Hozzávalók:

2 darab kisebb csirke,
2 savanykás alma,
1 mokkáskanál majoránna,
1-1 késhegynyi őrölt gyömbér és borsmenta,
2 teáskanál olaj,
ízlés szerint só és őrölt fehér bors.

Elkészítése:

az almákat meghámozzuk, lereszeljük, összekeverjük a fűszerekkel, a sóval, majd a csirkék besózott hasába kenjük. A szárnyasokat nyársra húzzuk, sós olajjal megkenjük, és a nyárson forgatva megsütjük.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!