Facebook hozzászólás
803

4 legjobb receptünk télire, amit most kell elkészítened

A tartósítás sokak számára ismeretlen terep, de érdemes megtanulni az alapokat, és összegyűjtött receptjeink, melyek télen bearanyozzák a napjainkat, egyáltalán nem bonyolultak. A legfontosabb, hogy jó alapanyagból dolgozzunk, és nagyon ügyeljünk a tisztaságra.

Zakuszka, Kép: Kandikó Éva
Kép: Kandikó Éva

Az örmény eredetű zakuszka elkészítése családonként eltér, megmutatjuk, mi hogyan csináljuk. A képre kattintva elérhető a recept.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csalamádé, Kép: Kandikó Judit
Kép: Kandikó Judit

 

 

Savanyúságot bármikor vehetünk a piacon, de mennyivel jobb érzés a saját magunk által eltettet asztalra tenni! Az alábbi mennyiséggel még kis konyhákban is meg lehet birkózni, de persze többszörözni is lehet az adagot. Receptje a képre kattintva olvasható.

 

 

 

 

 

 

Spagetti szósz, Kép: Kandikó Éva
Kép: Kandikó Éva

 

 

Még a lecsónál is jobb találmány ez a kész spagetti szósz, amit használhatunk tésztára, lasagnéhoz, húsgombóchoz, leveshez. Olyan sokoldalú, hogy már szinte gömb!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lecsó télire, Kép: Kandikó Judit
Kép: Kandikó Judit

 

A klasszikus lecsó, ami sokszor húz ki minket a pácból téli estéken. Elég ráütni néhány tojást, vagy rizst, esetleg tarhonyát főzni mellé, mehet bele egy kis virsli, kolbász, és máris a mennyekben érezhetjük magunkat. Olvasd el, mi hogyan készítjük, kattints a képre!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!