Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. február 11. 11:00 | László Márta

SZUPER ÜZLETÁG

Virágzó esküvőturizmus

Láttam egy csodás, tengerparti esküvőt Mexikóban.  Egy német fiú vett el egy helybeli lányt. Jött a násznép is, fantasztikus hangulatot varázsoltak a mexikói muzsikusok délelőtt 11-kor. Egy baj volt, hogy az anyakönyvvezető annyi erőt merített a tequilából, hogy nem tudta kimondani a vőlegény nevét… Én jól szórakoztam…

Esküvői ifjú pár, piros csokorral, Kép: pixabay

Kép: pixabay

Egyre népszerűbbek a magyarországi kézfogók is! Elsősorban Angliából, Franciaországból és Csehországból érkeznek a házasulandók. Van, hogy az ifjú pár egyedül érkezik, de olyan is, amikor az egész násznép velük utazik – mondták el a szakemberek a tv2 Mokkájában.

Gyönyörű országban élünk, éghajlatunk, természeti kincseink, kastélyaink csodálatosak, és az esküvőn senki sem lő kalasnyikovval az égbe – magyarázta a turisztikai szakújságíró. Ár-érték arányban mindenképp érdemes Magyarországot választani. Karibon, belemegy a homok a cipődbe, vagy jöhet egy tajfun. Las Vegasban futószalagon zajlanak a ceremóniák, 10 percenként  „adnak túl” egy-egy páron. Kiss Róbert Richárd járt már a Shesels-től a Maldív szigetek legcsodásabb helyein, de egyik sem varázsolta el úgy mint Magyarország. Egykori kollégám hozzá is tette gyorsan: ő is itthon tervezi saját esküvőjét.

Esküvői vacsora, az ifjú pár táncol, Kép: pixabay

Kép: pixabay

Nagyon kedvelt a Budavári Palota, a Grassalkovich palota, sokan választanak helyszínt a vidéki kastélyok közül – mesélte el az esküvőszervező. A korábban felsoroltakon kívül előszeretettel látogatnak ide párok Német- vagy Írországból, az Egyesült Államokból.  Csörnyei Zita azt is elmondta, hogy nemrég például egy svéd pár kifejezetten azért jött Magyarországra, mert kizárólag a Nyírséget tudták elképzelni frigyük színhelyéül. Egyébként jó hírük van a magyar esküvőszervezőknek, mert kitűnő pszichológusok és parti szervezők is egyben. Nincs számukra lehetetlen, a közelmúltban egy kenyai lány és egy amerikai fiút esküvőjét hozták össze – de erről részleteket nem árult el Csörnyei Zita…

Ha kíváncsi vagy a legdivatosabb esküvői frizurákra, itt megnézheted!Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!