Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2015. június 02. 17:00 | PP-Eletforma

kutya-gazdi

Nincs több magányos eb! Itt a kutya társkereső!

A Tinder, OkCupid sikere óta, szinte naponta lát napvilágot egy-egy újabb társkereső alkalmazás, így nehéz ebben a műfajban újat mutatni. A Fressnapfnak mégis sikerült, ugyanis elkészítette saját társkereső alkalmazását, kutyáknak.  

Persze a gazdiknak sem kell csüggedniük, mert nemcsak a kutyusok szerepelnek saját profillal, hanem a gazdik profilképe és kora is megjelenik az appban. A KutyaRandival tehát a két-és négylábúak egyaránt kereshetnek partnert a sétáinkhoz, hiszen élőben követhetik, hogy kik sétáltatnak éppen a környékükön. A kutyákról pedig számos egyéb alapvető fontosságú információt is megtudhatnak a gazdik, hogy biztosan az ideális partnert válasszák.

Egy gombnyomással meghívható egy sétára a kiszemelt eb Kép: Pixabay

Az alkalmazás a következőképpen működik. Miután a gazdi létrehozta saját és kutyusa részletes profilját a térképnézetre kerül. A „Sétára fel” gombra tappolva pedig megjelennek a környékükön sétáltató alkalmazás használók. A profilok közül egyszerűen kiválasztható a felhasználónak szimpatikus kutya-gazdi párost. Hogy könnyebb legyen a döntés a gazdikat a következő információk segítik: az eb neve, kora, neme, fajtája és a kutyus természete – hiszen nem mindegy, hogy domináns, visszahúzódó, barátságos vagy éppen félénk kutyával eresztjük össze a miénket.Sőt, hogy a gazdiknak ne kelljen aggódniuk a saját vagy mások tüzelő kutyusai miatt, még azt is be lehet állítani az kutyaprofilnál, ha éppen tüzel a kedvenc.

Ha pedig valaki szimpatikusnak tűnik a profilja alapján, egy gombnyomással meghívható egy sétára. Az alkalmazás azt is figyelembe veszi, hogy a gazdi és pajtása meddig elérhető. A meghívást követően a felhasználó egy felugró ablakból választhatja ki, hogy meddig marad, így biztosan nem marad hoppon a meghívott. Ha pedig véletlenül mégis lemaradt a meghívott a sétáról, akkor is érdemes újra körülnézni, hiszen percről percre újabb sétálók bukkanhatnak fel a térképen. Ha pedig a gazdi elindul haza, csak rábök a „Séta vége” gombra és eltűnik a térképről.

Ezen felül, a térképen nézelődve a környéken lévő gazdik és kutyáik mellett a legközelebbi Fressnapf-áruházakat is megtaláljuk, így egyúttal feltölthetjük fogyóban lévő jutalomfalat-raktárainkat is. Ráadásul kedvencünk kint hagyása miatt sem kell aggódnunk, hiszen a Fressnapf – állatbarát üzletlánc lévén – tárt karokkal és friss vízzel várja négylábú barátunkat is.

A kutyák pontosan tudják, hogy mi kell nekünk!
Most már nem mondhatjuk, hogy a kutya sem figyel ránk, hiszen egy legutóbbi kutatásból éppen az ebek felénk irányuló érdeklődése derül ki. Ráadásul a kutyák képesek külön kezelni saját érdeklődésüket és gazdáik érzelmeit. Vajon hogyan mutatkozik ez meg?


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!