Cikk nyomtatása | Hozzászólások (5) |
Megosztás:
2011. október 24. 22:24 | PP-Eletforma

A TITOKZATOS

Melyik az a nő, akibe a férfiak mindig szerelmesek?

“Melyik az a nő, akibe a férfiak mindig szerelmesek? A következő!”. A vicc régi, de valamennyire mégis igaz: a férfiakat és a nőket is egyaránt vonzza az ismeretlenség, a titokzatos másik. Akinek nem ismerik minden tulajdonságát, minden jó és rossz szokását.

A titokzatos nő. Ha filmben szeretnénk gondolkodni, akkor vörös ajkak, fekete kalap, mely eltakarja a gyönyörű vonásokat, és tökéletes alak. Mindez félhomályban, lassan szálló cigarettafüstbe burkolva. Ugye ismerős? Persze, hiszen a titokzatos nő karakterét jó pár mozi feldolgozta már. És nem véletlenül. Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy egy szórakozóhelyen, bárban, étteremben egyszer csak feltűnik egy gyönyörű idegen, aki annyira vonz minket, hogy nem tudunk neki nemet mondani?

Minden férfi életében legalább egyszer felbukkan egy ilyen nő, aki a félig ismeretlenség fátylába burkolózik, és az erősebbik nem tagjai még évek múltán is sóhajtva gondolnak rá. Persze legtöbbször azért, mert nem kapták meg őt, vagy ha mégis, akkor csak egyszer.

Ezek a nők sajnos így a feleségek, élettársak, hosszú távú barátnők előtt járnak. Hiszen akivel együtt élsz, az kiteríti eléd minden szokását, mindent, amit tudni kell róla. Vagy nem? Egy feleség is lehet titokzatos? Milyen fegyverei vannak a csábító ismeretlennek?

Ők azok, akik tudják húzni a férfiakat. Igen, lemondják a randit, csak hogy a férfiú rosszul érezze magát egész éjjel, hogy azon törje a fejét, miért nem akar vele találkozni a nő. Aki pedig akkor is azt mondja, hogy programja van, ha valójában nincs is. De mindezt előre megfontolt szándékkal teszi, hiszen ő a jó taktikus, aki ismeri a lépések következményét. Ez persze intelligenciát igényel, úgyhogy ők kifejezetten okosak és jól tudnak tervezni.

Ők azok, akiket csak úgy nem lehet ágyba vinni. És talán ez az, amit egy ideig biztosan hozzájuk köti a férfiakat, akik majd meghalnak azért, hogy lássák őket meztelenül. De ez nem adatik meg nekik, hiszen a titokzatos hölgy csak sejtet, ezzel ébresztve fel a szexuális étvágyat.

Ők azok, akik ha mégis feleségként "kötnek ki" egy férfi mellett, akkor is megtartják addigi szokásaikat. Nem szakítják meg kapcsolataikat barátaikkal, és az sem zavarja őket, ha a férjük féltékenykedik – persze csak az egészséges mértékig.

Ők azok, akiket leginkább a macskákhoz tudnánk hasonlítani, ez az állat ugyanis a titokzatosság, a sejtelmesség jelképe. Vagy asszociálhatunk róluk a hastáncosokra is, akik fátylaikkal és erős szexuális kisugárzásukkal szintén megbabonázzák az őket nézőket.

Ön is szeretne ilyen lenni?Cikk nyomtatása | Hozzászólások (5) |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!