Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. október 29. 17:00 | László Márta

SZEXI AZ OLVASÁS

Jobb az ágyban, aki olvas

A hírek, a klasszikusok, a szakmai lapok és a krimi érdekel minket a legjobban. A férfiak a szakmai újságok és a napilapok mellett az autós magazinokat forgatják a legtöbbet, a nők viszont a klasszikus és a romantikus regényeket kedvelik a leginkább a hírek és a női magazinok után – derült ki a Lovebox.hu online társkereső friss felméréséből.

Extrém szexhelyzet, Kép: staticflickr

Jobb az ágyban, aki sokat olvas! Kép: staticflickr

De mit mond el rólunk, hogy mit olvasunk? Vajon magabiztosabbnak és szexibbnek érzik magukat azok, akik gyakrabban olvasnak? A friss felmérés arra kereste a választ, hogy olvasunk-e még a mai világban. Kezünkbe veszünk-e könyveket, olvasunk-e online vagy print magazinokat, és követjük-e a friss híreket?

Míg alig minden második férfi válaszolta, hogy mindennap olvas, addig a nők mintegy kétharmada tesz így. De az olvasás vajon magabiztosabbá tesz? Aki divatlapot olvas szexibbnek érzi magát? A híreket böngészők jobbak az ágyban, mint a krimiket olvasók? Aki pletykalapot olvas, többet hazudik? Íme, a felmérés eredményei. Az olvasás magabiztossá és szexivé tesz?

Mint kiderült, aki olvas, az magabiztosabbnak érzi magát. A felmérés rámutatott, hogy a legmagabiztosabbak szakmai lapokat és hobbimagazinokat olvasnak, de a krimiket is
szívesen forgatják. Azok pedig, akik a legkevésbé bíznak önmagukban, a képregényeket és a pletykalapokat kedvelik. Az is kiderült, hogy az online társkeresők kétharmada szexinek érzi magát. Körükben a legnépszerűbb olvasmányok a hírek, a szakmai lapok, valamint a klasszikus regények. A legszexibbnek a női magazinokat, a divatlapokat és a pletykalapokat olvasók vallják magukat, a képregényeket és a sci-fiket olvasók közül azonban csak minden második ember gondolja úgy, hogy vonzó.

A felmérésről
A felmérés 809 ember megkérdezésével készült a Lovebox.hu társkereső oldal felhasználói körében 2016 októberében.

Mutasd, mit olvasol, és megmondom, hogy jó vagy-e az ágyban!

A társkeresők zöme magabiztosnak és szexinek érzi magát, így nem csoda, hogy mintegy 90%-uk válaszolta azt, hogy úgy érzi, jó az ágyban is. Azok közül, akik ezt így vélik, a legtöbben híreket, klasszikus regényeket és szakmai kiadványokat szeretnek olvasni, pletykalapokat, férfi magazinokat, divatlapokat és képregényeket pedig csak ritkán böngésznek.
Az azonban, hogy valaki milyen gyakran olvas egyáltalán nem befolyásolja, hogy az illető jónak érzi-e magát az ágyban vagy nem.

Hazudsz vagy olvasol?

Érdekes eredmény, hogy akik szeretnek olvasni, saját bevallásuk szerint nem szoktak hazudni. A felmérés szerint legtöbbször azok nem mondanak igazat, akik legszívesebben
divatlapokat, életrajzokat vagy kortárs irodalmat olvasnak.

Olvasás a tengerparton, Kép: pixabay

Szívesesn olvasnak a nők a szabadban, Kép: pixabay

Otthon a legjobb

Mint kiderült, legjobban mindenki otthon, a kanapén szeret olvasni. Emellett a nők többsége lefekvés előtt (52%), valamint utazás (50%) és várakozás (40%) közben is szívesen vesz a kezébe egy-egy könyvet vagy magazint. Az olvasást a kádban, forró fürdő közben csupán minden tizedik ember preferálja. Meglepő, de a kávézót mint helyszínt a
férfiak szeretik jobban, a szabadtéri olvasást viszont a nők.

További adalék, hogy a gyakran, legalább hetente olvasó válaszadók csupán alig több mint fele sportol rendszeresen, ugyanakkor ők nyitottabbak az új ízek, ételek kipróbálására.
Ha épp párt keresünk, és magabiztosnak szeretnénk érezni magunkat, csak böngésszük át a napi híreket, és szorítsunk időt arra, hogy időnként leemeljünk egy-egy könyvet a polcról!
Az olvasás és tájékozottság ugyanis még 2016-ban is szexi!

CSÁBÍTÁS FELSŐFOKON
Marilyn Monroe szerint a gyémánt a nő legjobb barátja. Nos, engem a minap több mint 220 millió forint értékű ilyen, különleges mesebeli ékkő, és persze négy, hozzá járó testőr vett körül azon az exkluzív sajtótájékoztatón, ahol bemutatták a világ legtökéletesebb barátait. Európában mindössze három országában, Törökországban, Nagy-Britanniában és immár Magyarországon juthatnak hozzá az érdeklődők.

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!