Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. július 30. 17:00 | László Márta

SZEXTÉRKÉP - 2016

Hoppá! Mátészalka az új pornófőváros!

Mátészalka 2016 nyarának pornófővárosa idehaza – derült ki a legnagyobb hazai szexpartner kereső oldal legutóbbi kutatásából. Korábbi felmérésekből kiderült, hogy július második felében tetőzik a szexuális tartalmak keresése az interneten.

Mobiltelefonnal nézi a meztelen nőt, Kép pixabay

Kép pixabay

A helyzetet látva, és felismerve a remek helyzetet, a Szexrandi.hu idén is utánajárt annak, hogy a júliusi csúcsidőben mely városokban izzanak a leginkább a monitorok?

Tavaly év végén a kazincbarcikaiak keresték a legtöbb online pornót, idén nyáron Mátészalka végzett az első helyen. Barcikán nagyon visszaeshetett a pornófogyasztás, idén ugyanis csak a tizenharmadik helyre voltak jók. Mátészalka után Kisvárda és Szerencs fértek még fel a dobogóra, azaz ezekből a városokból keresik a legtöbb szexuális tartalmat az interneten. Budapest idén sincs a toplistán, a tavalyi második Nagykanizsa és a hatodik Cegléd viszont idén is bekerült a top 15-ös listára, csakúgy, mint Kazincbarcika mellett Szekszárd és Pápa.

Íme a 2016 nyári pornóvárosok listája (zárójelben a tavalyi helyezésekkel):

Magyarország szextérképe, Grafika: sajtóanyag

Nyáron könnyen csattan a csók?
Nyáron vajon könnyebb párt találni? A társkeresők többsége, 72%-a szerint igen! A Csajok és Pasik társkereső oldal friss felméréséből kiderül, hogy az végtelenül egyszerű: több randihelyszín között válogathatunk, és az emberek is nyitottabbak. Ha jó idő van, a szabadban randizunk a legszívesebben, az alkohol abszolút belefér az első találkába, a fesztiválon indult tartós kapcsolat viszont ritka. Itt olvasd a pikáns részleteket!


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!