Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. szeptember 22. 19:00 | László Márta

A NAGY DÖNTÉS ELŐTT

Ezt a 10 dolgot kérik a nők a hálószobában az utolsó pillanatban

Különböző kívánságokkal állnak elő a hölgyek szerte a világon a szenvedélyes pillanatokban. Ezek az óhajok azonban országonként eltérőek – bizonyítja egy közelmúltban folytatott kutatás. Ezek a kérések szolgáltathatják a késleltetést, de akár alattomosabb céljai is lehetnek. Akármelyik is legyen, most megmutatjuk Nektek a nők 10 leggyakrabban előforduló utolsó pillanatos hálószoba követeléseit.

 

A kérdőív, amit a VictoriaMilan állított össze – egy társkereső oldal házas és kapcsolatban élő embereknek, akik egy szeretőt keresnek – , 12 104 férfit kérdezett meg 21 országból a felhasználói közül arra vonatkozóan, hogy mik voltak a legnépszerűbb kérések, amiket nőktől kaptak közvetlenül az előtt, hogy ágyba kerültek volna.

Ágy a következő lépés, Kép: victoriamilan

Kép: victoriamilan

A spanyol és az ír nők  sötétben „szeretik csinálni”, így az ottani férfiaktól beérkezett válaszok szerint a leggyakrabban fülükbe suttogott kérés az, hogy a lámpa legyen lekapcsolva.

A svájci és az osztrák nők arról ismertek, hogy kalandvágyóak, és aktívak az ágyban, de szeretik eltitkolni ezeket a dolgokat a világ, és persze a kíváncsiskodó tekintetek elől. Az osztrák és a svájci férfiak szerint ezek a hölgyek az utolsó pillanatban elhúzott függönyökért könyörögnek, csak így tudják átadni magukat az élvezetnek.

A norvég és dán hölgyek nem vetik meg az idegenekkel való ágyba bújást, de felelősségteljesek, ha egy futó kalandba botlanak. A norvég és dán férfiak szerint a skandináv nők az utolsó pillanatban súgják meg igényüket az óvszerre.

Az amerikai és az ausztrál nők közismerten vadak az ágyban. Utolsó kérésük szeretőjükhöz, hogy gyorsan zuhanyozzanak le, mielőtt elkényeztetik őket. A hölgyek szeretik elcsábítani szeretőjükkel azzal, hogy olyan helyekre vándorolnak, amelyekről a férfi még csak nem álmodhatott. Ettől az ígérettől természetesen ők persze gyorsan felpezsdülnek.

A magyar és olasz hölgyeknek fontos a friss lehelet, szeretik, ha partnerüket mentolos illat lengi körül – és nem félnek ezt tudomásukra hozni. A magyar és olasz nők nem kertelnek és könnyedén szüneteltetik akár az előjátékot is, amíg kérésükre párjuk fogat nem mos.

A kutatsáról…
A felmérés anyagát 21 különböző országból nyerték: Svédország, Ausztrália, Új-Zéland, Ausztria, Dánia, Belgium, Finnország, Spanyolország, Norvégia, Lengyelország, Franciország, Olaszország, Magyarország, Egyesült Államok, Hollandia, Németország, Egyesült Királyság, Írország, Csehország, Svájc és Dél-Afrika.

A franciáknál és a portugáloknál nem veszik el a romantika a szenvedély hevében sem. A nők még az utolsó pillanatban is képesek megkérni partnerüket, hogy tegyék zenével még kellemesebbé és elbűvölőbbé a környezetet.

A lengyel és belga nők ragaszkodnak ahhoz, hogy a dolgokat selymesen sikamlósan tartsák, így utolsó, legfontosabb kérésük a babaolaj, mielőtt megengedik szeretőjüknek a belépést legintimebb részükbe. A lengyel és belga férfiak szerint ez a taktika elegendő ahhoz, hogy a rejtélyes kérés izgalmától fűtve, mindent eldobva teljesítsék a hölgyek ezen utolsó, tüzes kívánságát.

A holland és a dél-afrikai nőknek kicsit több folyékony bátorításra van szükségük, hogy meghozzák a Döntést. A holland és dél-afrikai férfiak szerint a hölgyek általában még egy korty bort (vagy valami kicsit erősebbet) kérnek, – egy utolsó kortynyi magabiztosságot -, mielőtt átengedik magukat partnereiknek.

Zokni és szex!
Együtt körülbelül olyan hatást érnek el, mintha jégkrémet és kovászos uborkát ennénk egyszerre – és ez az érzés nem hiányzik a hálószobából. Csehország, Németország és Finnország hölgyei biztosan követelni fogják a partnereiktől, hogy vegyék le a zoknijukat, amint belépnek a hálószobaajtón. Zoknik az ágyban? Köszönjük, nem!

Az angol és a svéd nők nem szeretik, ha a ruhák korlátozzák őket – függetlenül attól, hogy milyen gyorsan ugranak ágyba a partnereikkel. Ezen ország férfiai szerint a hölgyek utolsó kérése az, hogy vetkőztessék le őket – és jobban preferálják a szenvedélyes, ruhaleszaggató jeleneteket, mint a lassú és szexi sztriptízt.

A Victoria Milan alapítója és ügyvezető igazgatója Sigurd Vedal adott néhány tanácsot a bevetés előtt álló férfiaknak.

– Ha ilyen messzire eljutottál, minden utolsó pillanatban felmerülő kérést ki kell elégítened annak érdekében, hogy eljussatok a célvonalba. Megvonni kívánságától egy félpucér nőt, aki az ágyadban fekszik, nagyon rossz ötlet – ezen áll vagy bukik a dolog, és Ő probléma nélkül távozik, ha úgy érzi, nem értékeled igazán.

Nem hiszed el, kik bújnak leghamarabb ágyba?
Egy friss nemzetközi tanulmány feltárta a Top 10 nemzetet, amelynek párjai valószínűleg az ágyban kötnek ki már az első randin. Arra is kíváncsiak voltak a kutatók, hogy a partnerek hová viszik újdonsült szeretőjüket, és mi az, ami miatt átlépik azt a bizonyos határt?

Készülj fel egynél több ‘utolsó kérésre’, és olyan gyorsan teljesítsd ahogy csak lehet, nehogy a várakozás megtörje a szenvedélyt és a lelkesedést. Kedvesnek lenni ilyen helyzetben mindig megéri – mondta Sigurd Vedal.

A kutatási minta anyagát 21 különböző országból nyerték: Svédország, Ausztrália, Új-Zéland, Ausztria, Dánia, Belgium, Finnország, Spanyolország, Norvégia, Lengyelország, Franciország, Olaszország, Magyarország, Egyesült Államok, Hollandia, Németország, Egyesült Királyság, Írország, Csehország, Svájc és Dél-Afrika.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!