Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. november 14. 17:00 | Krajcsó Judit

KIVEL?HOL?HÁNYSZOR?

A férfiak többször csinálják és még fizetnek is érte

Kell egy kis izgalom és változatosság a szexben is, ezért többen , több partnerrel és extrém helyeken is bevállalják. A férfiak még a pénzt sem sajnálják az aktusért. Te hol szeretkezel a legszívesebben?

Az autóban, a vízparton, az erdőkben, a parkokban és a liftben szeretkezünk a legtöbbet, és egyáltalán nem biztos, hogy a pasik tapasztaltabbak az ágyban. A pénzért szexet elv továbbra is ellentéteket szül – derült ki a Csajok és Pasik friss felméréséből.

csajok-es-pasik-extrem-helyek-infografika

Kedvenc extrém helyek

A friss kutatás rámutatott, hogy manapság az autó és a lift a legnépszerűbb, ha extrém helyszínre vágyunk egy légyotthoz, de a szabad ég alatti szeretkezés, az erdők és a parkok ugyanolyan közkedveltek. A többség azonban akkor sem riad vissza, ha medencéről, buszról vagy egy próbafülkéről van szó, de a kilátók, repülők, lépcsőházak és a szántóföldek is tudnának mesélni, nem beszélve a Balatonról, a mozikról vagy a játszóterekről. És gondolnánk vagy sem, a csónak, a vadászles, a kazánház, a hegytető és a szénakazal is kapósak.

Megőrít, amikor szex közben káromkodik…
Van, aki némán, néhányan csendesen, sokan beszédesen, és megint mások káromkodva szeretkeznek. Ez utóbbi miatt bizony érhet bennünket meglepetés, ha először bújunk valakivel ágyba. Téged izgatnak vagy zavarba hoznak szex közben a csúnya szavak?

Ki a tapasztaltabb, a csajok vagy a pasik?

Arra a kérdésre, hogy hány férfival, illetve nővel feküdtek már le, az online társkeresők zöme (28%) azt válaszolta, hogy 6-10, de a nők esetében a 2-5 (25%), a férfiaknál pedig a 11-20 (20%) partner sem ritka. Minden hatodik férfi és minden hetedik nő viszont 21-40 partnerről számol be.
Te fizetnél is érte?
Elfogadható, ha valaki fizet a szexért? A férfiak fele szerint ez teljesen rendben van, háromból két nő viszont elfogadhatatlannak tartja, ha valaki pénzért „veszi” a szexet.
Melyik országban szeretkeznek legtöbbet a magyarok?
Kedvenc szavunk a szexre a szeretkezés, ha pedig külföldre utazunk, akkor Németországban, Horvátországban és Ausztriában szeretkezünk a legtöbbet. Na de mégis hányszor? – ez is kiderült egy legutóbbi felmérésből.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!