Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. február 13. 11:00 | PP-Eletforma

ÉGI ÖTLET

5+1 dolog, amit NE kövess el Valentin-napi ajándékválasztáskor!

A Valentin-nap beszűrődése az életünkbe olyan, mint amikor egy kéretlen levél érkezik a postafiókunkba. Még az egyébként kiegyensúlyozott hölgyeket is képes őrjöngésre késztetni. Azért, hogy Te ne kerülj ilyen kínos helyzetbe, kövesd az ajándékszakértő Zámbó Árpád 5+1 tanácsát, hogy mit ne csinálj Valentin-napi ajándék választásakor.

Piros szív, és egy felirat: 5 plusz egy dolog amit ne kövess el Valentin-napon, Kép: sajtóanyag  Férfiaknak kényes téma, ezért:

1. Mindenképpen kerüld a frontális szembesítést!

Máskülönben a „Drágám, Te ünnepled a Szerelmesek napját?” kérdésre, egy olyan undorral fűszerzett lenéző arckifejezéssel találhatod szembe magad, ami örökre beleég a tudatodba. Ha puhatolózni akarsz, érdeklődj finoman. Ha már elkezdtél listát készíteni a lehetséges ajándékokról, kérlek, hogy egy tollvonással

2. Húzd le a giccseket!

Lehet, hogy az a valami kedvesnek vagy jópofának tűnik, de ha felébredsz a Valentin-napi extrarózsaszín ködből, akkor rögtön elszégyelled magad a választásod miatt.

3. Rá se nézz a piros, szív alakú, rózsaszín és/vagy feltűnően pihe-puha tárgyakra!

Mindig jó teszt, ha elképzeled a párodat, miközben kibontja az ajándékot. Ha ijedtében elfutna, akkor tedd vissza a polcra a cukiságot, és fogd Te is futólépésre. Tudom, hogy így kizárólag az étterem marad a listádon. Mert valóban romantikus dolog szépen kiöltözni, és elfogyasztani egy kellemes vacsorát. De semmiképpen sem Valentin-napon! Mivel akkor van a születésnapom, ezért őszinte tapasztalatból mondom:

4. Kerüld az éttermeket ezen a túlzsúfolt napon!

A legjobb helyek tömve vannak, a pincérek fejvesztve rohangálnak, a szentimentalista zongorista pedig annyira átéli a helyzetet, hogy nem tudtok tőle beszélgetni. Ha közösen ennétek egy finomat, inkább főzzetek otthon együtt. Furcsán hangozhat, de vedd lazára a figurát. A pasik egyébként is a vagány nőket kedvelik, ezért:

5. Ne ragaszkodj ehhez az egy naphoz!

Ma már rengeteg programot választhatsz, amit bőven van időtök közösen felhasználni. Így Ő sem fogja azt érezni, hogy egész nap vigyázban kell állnia. Válassz egy romantikus sétarepülést Budapest felett, amit ráértek tavasszal együtt felhasználni.

Parlament napfelketével, madártávlatból, Kép: sajtóanyag

Tuti tipp! sétarepülés Budapest felett, Kép: sajtóanyag

Ha gyakran kikéred mások véleményét, nyugodtan fordulj szakértőhöz, de kérlek:

+1: Hagyd ki a barátnődet a döntésből!  

Ha valami elsőre jó ötletnek tűnik, de másnap elbizonytalanodsz, nyugodtan kérdezd meg a párod legjobb barátját vagy fordulj profi ajándékszakértőhöz.

Neked is szuper Valentin-napot, és jó készülődést kívánok! Ha pedig egy ötletre van szükséged, hogy mit kellene sütnötök közösen, íme egy remek recept!Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!