Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. október 08. 18:45 | László Márta

A NAP KÉPE

Vaduló szőlőm

Itt a vénasszonyok nyara! A kerti vadszőlő levelei már színesre váltottak, és nem tudok betelni a látvánnyal! Aki csak teheti, menjen a szabadba, hisz dél körül, kora délután egy vékony pólóban sétálgathatunk!   

Őszi vadszőlő, Kép: pixabay

Kép: pixabay

Nekem ez a nap képe! Te is menj a levegőre ebben a szép időben! És ha már kijutsz az erdőbe vagy egy parkba, séta közben szedjél színes leveleket, terméseket, amiből csodás őszi díszeket készíthetsz a lakásba. Egy pár levéllel teljesen új arcát mutatja majd az otthonod. Persze másként is hasznosíthatod magad. Én például diót szedtem édesanyámék kertjében. Esténként lesz vele munkám, de a karácsonyi sütésig csak meg tudom törni!

Terülj, terülj, asztalkám!
Fontos szerepet játszik családi és társasági életünkben az étkező. Jobban összetartja a családot, ha minden este egy szépen megterített asztal és finom falatok mellett közösen vitatjuk meg a napi történéseket, és a barátainkat is szívesebben hívjuk át egy ebéddel vagy vacsorával egybekötött beszélgetésre. Ehhez azonban szükség van egy hangulatos térre, ahol nyugodtan és kényelmesen együtt lehet a társaság. Ehhez adnak hasznos tippeket az oszrák székhelyű lakberendezési áruházlánc szakértői.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!