Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. április 14. 19:00 | Krajcsó Judit

VESZÉLYES KÉPESLAPOK

Lélegzetelállító képek Budapestről, ahogy még sosem láttad!

Budapest legtöbbet fényképezett nevezetességei a Parlament és a Lánchíd, de ahogyan Rizsavi Tamás fotózza őket, úgy eddig még biztosan nem láthattuk. A  veszélyes magaslati fotózáson gondolta újra a budapestiek kedvenc látképeit.

Így nézne ki néhány budapesti képeslap, ha azt Rizsavi Tamás készítené.

Várkert Bazár

Várkert Bazár

 Egy ilyen fotózás rengeteg új élményt ad: a legizgalmasabb rész mindig az, amikor kitalálom, hogy hogyan juthatok ki a lezárt tetőkre, mivel a budapesti tetőkijáratok nincsenek mindenkinek nyitva. Titkos módszereim vannak, de ötletesnek is kell lennem, és épp ezért imádom azt, amit csinálok, és állok lendülettel a kihívás elé” – árulta el a tériszonyt nem ismerő hobbifotós, aki egyben az egyik általa viselt cipőmárka kampány fotóversenyének bírája is volt. (Fotók: Rizsavi Tamás, Ecco)

Rizsavi_Lánchíd2

A Lánchíd

Emlék a legnagyobb magyarnak
Széchenyi István születésének 225. évfordulója tiszteletére alkalmi bélyeget bocsátott ki A Magyar Posta. Számtalan fejlesztés, innováció, újdonság kapcsolható személyéhez, pl.: megalapította a Magyar Tudományos Akadémiát, előmozdította a dunai és tiszai gőzhajózást, a Lánchíd megépítését, támogatta a vasúthálózat megépítését és az egyesült Budapest ötletét, meghonosította a lóversenyzést.
Parlament

Parlament

Mesebeli film a budapesti sokszínűségről és szerelemről
A BARAKA Budapest egyik legizgalmasabb, a kifinomult gasztronómia iránt szinte elsőként nyitó fine dining étterme, amelyet a Michelin Guide is előszeretettel ajánl évről évre. A most debütáló, a város képét erősítő, egy új Budapest image-filmnek is beillő kisfilmben megelevenedik mindaz, amibe egykoron Leora és David, a tulajdonos házaspár beleszeretett: Budapest, az örök inspiráló forrás, a mindig pezsgő, sosem szunnyadó metropolisz. Ez a videó egy megnyerő szerelem a város, egymás és a gasztronómia iránt.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!