Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. január 30. 15:00 | Innertaste

Nagyon dögös csirkeszárnyak – videoval

Új internetes gasztro csatorna indult Inner Taste elnevezéssel. Az alkotók legfőbb célja, hogy ne csak recepteket, hanem számos konyhai trükköt is megosszanak velünk. Követőiket bevezetik az otthoni körülmények között elérhető főző metódusok, praktikák, ízesítési eljárások, alapanyag választások és gasztro-mítoszok logikai összefüggéseibe.

A veszélyesen ropogós chilis csirkeszárnyba azonnal beleszerettem! A hozzávalókat itt megtalálod! Nézd meg a videót, és vágj bele bátran!

 

Jó étvágyat! Ha úgy gondolod, hogy ennél több információra van szükséged, kattints ide, hogy a hosszabb variációt is meg tud nézni! Érdemes!

Menedékhely a Pilisben
Megéri autóba ülni és elgurulni a Pilisnek erre a Pesttől ugrásnyi távolságban lévő pontjára, egy fárasztó munkanap utáni lazításra ugyanis kitűnően alkalmas az Ürömi Hütte. Ez az a hely, ahol találkozhatsz a barátaiddal, és egy isteni pizza mellett megválthatjátok a világot. Itt egyszerre érzed vendégnek és családtagnak magad.
Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!