Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. január 10. 10:00 | Kandikó Éva

Pékfivérek – új sorozat a TV Paprikán

A családi vállalkozásban dolgozó Tom és Henry szerint a brit ételek népszerűtlensége teljesen alaptalan, hiszen Nagy-Britannia híres a lelkes, elkötelezett termelőiről, akik mind kiváló alapanyagokat biztosítanak ahhoz, hogy végül remek fogások készüljenek az otthonokban is.

Pékfivérek - új sorozat a TV Paprikán, Kép: TV Paprika

Kép: TV Paprika

Tom és Henry fivérek. Egyikőjük pék, másikuk séf és hentes mester. Ők ketten ingujjukat felhajtva vetik bele magukat a mezőgazdasági tevékenységekbe: halászatba, állathajtásba, birkanyírásba, takarmányozásba, hogy aztán megalkossák a különböző régiók fantasztikus összetevői által inspirált egyedülálló fogásokat. A recepteket a szabadban készítik el a kerti grillen, a tűzrakóban vagy épp egy gázrezsón, hogy végül az eredményt egy igazi vidéki lakomán szolgálják fel az útjuk során megismert lelkes helyi termelőknek. A műsorban rengeteg ínycsiklandó ételt készítenek a fivérek, köztük kagylótatárt pikáns mustáros öntettel, réti mézes habkrémet, mangós-hagymás curryt és szódás kenyeret is. Amikor az éhes bírák nekilátnak Tom és Henry külön-külön elkészített ételének, szemtanúi lehetünk egy kis régimódi testvéri versengésnek is, hiszen végül eldől, kié a nyertes fogás.

Pékfivérek – Egy falatnyi Britannia című sorozatukban ledöntik a tévhiteket: a lenyűgöző északnyugat-angliai tóvidéktől a buján zöldellő Wales-en és a homokos kenti tengerparton át a csodás derbyshire-i hegyvidékig hat fontos gasztronómiai régióba látogatnak el, hogy találkozzanak a brit konyha lelkes rajongóival.

A Pékfivérek – Egy falatnyi Britannia című hatrészes sorozatot január 7-től hétvégenként 11 órakor vetíti a TV Paprika.

Jamie újra főz
Jamie Oliver azt javasolja, ne azért étkezzünk egészségesen, mert úgy kell, hanem azért, mert finom! Ehhez ad számtalan ötletet és mutat ínycsiklandó fogásokat legújabb, Jamie Oliver – Családi klasszikusok című műsorában.
Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!