Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. április 30. 18:00 | PP-Eletforma

Legyél te a következő Hagyjál főzni! sztárja

A Hagyjál főzni!, Magyarország legszórakoztatóbb családi gasztro-realityje, amelyben a versenyzőknek, konyhai tapasztalatlanságukat legyőzve kell egy fogást elkészíteniük, mindezt időre. Itt az alkalom, hogy te is részese legyél a show-nak!

Hagyjál főzni! Kép: rtl.hu

Kép: rtl.hu

Újra megnyílt a lehetőség mindazok előtt, akik szeretnének az RTLII népszerű családi gasztro-realityjének részesei lenni, hiszen már várják a jelentkezőket a Hagyjál főzni! legújabb évadára. Mindeközben az RTLII képernyőjén a Hagyjál főzni! második évada elérkezett a fináléhoz: az utolsó héten az első két széria legemlékezetesebb versenyzői ragadnak fakanalat.
A Hagyjál főzni!, Magyarország legszórakoztatóbb családi gasztro-realityje, amelyben a versenyzőknek, konyhai tapasztalatlanságukat legyőzve kell egy fogást elkészíteniük, mindezt időre. A játékosok a kedvenc családi receptjeiket készítik el a műsorban, mégpedig olyan felállásban, hogy a páros konyhai analfabéta tagja a szakács, a főzni jól tudó csapattárs pedig csak a pult mellől irányíthat, de tevékenyen nem vehet részt a konyhai folyamatokban. Csupán a főzésre adott idő felétől avatkozhat be, ha megnyomja a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla sebességgel ketyeg. Miután elkészültek a csapatok ételeikkel, az ország legszigorúbb ételkritikusa, A Konyhafőnökből megismert Vajda Pierre dönti el, kinek a főztje jobb. A nyertes páros nemcsak 200 ezer forinttal lesz gazdagabb, hanem a lehetőséggel is, hogy a következő adásban is lefőzzék ellenfeleiket.

 

Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!