Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. augusztus 13. 12:00 | PP-Eletforma

Jön a Konyhafőnök VIP második évada

A Konyhafőnök VIP tavaszi sikere után nem volt kérdés, hogy a gasztro reality sztár verziójából újabb évad érkezzen az RTL Klubra. Az ősszel képernyőre kerülő új adásokban két ismerős arc is feltűnhet, ugyanis a nézők most lehetőséget kapnak arra, hogy visszaszavazzanak két sztárt az előző szériából.

Új zsűri A Konyhafőnökben, Kép: RTL

Kép: RTL

Tavasszal 26 híresség küzdött meg egymással az ország legnézettebb gasztro realityjének sztár verziójában, A Konyhafőnök VIP-ben, hogy megszerezhessék a 10 millió forintos fődíjat és a Konyhafőnök címet, amit végül Gáspár Bea vihetett haza. A műsor kiemelkedő sikere egyértelművé tette a második évad elkészítését is, így hamarosan ismét sztárok mérhetik össze főzőtudományukat. Az új versenyzőkön kívül az előző széria elődöntősei közül négyen most újra lehetőséget kapnak arra, hogy visszatérhessenek a konyhapultba.

Horváth Éva, Dombóvári Vanda, Angyal András és Czutor Zoli legalább három versenynapon is ügyesen vették az akadályokat, de az erős mezőnyben végül mégis alulmaradtak. Most viszont csak a nézők kezében van a sorsuk! Ketten ugyanis visszatérhetnek és kapnak még egy lehetőséget, hogy bizonyíthassanak a konyhapult mögött!

A szavazásról bővebben a zsűri beszél.

Szavazni pedig a következő linken lehet: http://rtl.hu/rtlklub/akonyhafonok/szavazz-ki-terjen-vissza-az-elso-evadbol

Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!