Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. január 26. 10:00 | Kandikó Éva

Amerikai szakácsok a világ legjobbjai

Az Egyesült Államok csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d’Or döntőjét szerda este a franciaországi Lyonban, a második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Izland lett. Széll Tamás és csapata magáénak mondhatja a legjobb hústálat, és a 4. elért helyezést. Szívből gratulálunk a magyar csapatnak, elképesztő munka és teljesítmény áll mögöttük!

A díjak, Kép: bocusedor.org.nz

Kép: bocusedor.org.nz

Hosszúra nyúlt, izgalmas eredményhirdetési ceremóniát láthattunk Lyonból, már alig-alig győztem kivárni a végeredményt. A legjobb hústál a magyar csapaté lett, ugyanígy a legjobb promóciós poszter különdíját is elhozták. Az USA, Norvégia és Izland csapata mögött a 4. helyet szerezte meg a magyar csapat. Fantasztikus eredmény ez a világ élmezőnyében versenyezve, igazán büszkék lehetünk  Széll Tamás séfre, Szabó Kevin commis-ra, Vomberg Frigyes coach-ra és Szulló Szabina csapatkapitányra.

Magyar szurkolók Kép Varga Veronika

Így szurkoltak a magyarok Széll Tamáséknak, Kép: Varga Veronika

Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!