Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. szeptember 30. 17:00 | László Márta

Látványos olasz falatokkal gazdagodott Budapest gasztrotérképe

Második éttermét is megnyitotta az eredeti olasz alapanyagokkal dolgozó Belozzoo. Terveik szerint újabb vendéglátóhelyekkel bővülnek Budapesten és vidéken egyaránt. Az Oktogonnál kezdtek, és most a Nyugati térii bevásárlóközpontban kóstolgathatjuk a tökéletes olasz ízeket. 

Az első, oktogoni étterem megnyitása óta 20 tonna száraztészta, 8 tonna paradicsomszósz fogyott el, a vásárlók több mint fele pedig már visszajáró vendég.

Olasz falatok, Kép: Belozzo

Olasz falatok, Kép: Belozzo

Eredeti olasz ízekre, a gyorsaságra helyezték a tulajdonosok a hangsúlyt. Az abszolút kedvencek, a pestos és a bolognai tészták már nyitás óta szerepelnek a kínálatban, de az elmúlt két évben újítottak is.

Új Executive Chef a pesti Ritzben
Matthew Piercy személyében új Executive Chef érkezett a The Ritz-Carlton, Budapesthez. A mester minden nap azon dolgozik majd csapatával, hogy olyan gasztronómiai élményekkel kápráztassa el szálloda vendégeit, melyek méltóak a szállodalán nevéhez.

– A visszajelzések alapján finomítottunk már az étlapon, behoztunk pár új főételt és desszertet is. Sokat beszélgettünk a vendégekkel, nyitottak vagyunk a javaslatokra, úgy gondolom, ez a népszerűségünk egyik kulcsa. A második étterem nyitásánál törekedtünk arra, hogy mind ízekben, mind dizájnban visszaadjuk az általunk képviselt olasz hangulatot, és ugyanazt a minőséget és élményt nyújthassuk – mondta el Csordás Zoltán, a Bellozzo Kft. üzletágvezetője.

Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!