/>

Boszikonyha

adveni koszorú, forró olaj, óvintézkedések, petárda, tűzvédelem

Amikor kezdünk száradni

Pár tippel szakemberek segítsenek, hogy ne váljon rámálommá a köevetkező pár nap, hisz jön még a szilveszter is...

Tovább
fondant, karácsony, kémia, szaloncukor

Ezt pedig kevergetni kell!

Miért kell lehűteni és sokáig kevergetni a cukorszirupot, amikor otthon készítjük el a szaloncukrot? Most ez is kiderül!

Tovább
karácsony, kémia, kenyér, konyha, pezsgő, sült hús, ünnep

Ünnepi konyhakémia

Mitől lesz jó a sült hús? Hogyan főzzünk jó tojást, tésztát és virslit? A Laboratorium.hu összeállításból kiderül...

Tovább
fűszer, gasztroajándék, karácsony, ünnep

Karácsonyi mézes fűszerkeverék

Ilyet többféle változatban is meg lehet vásárolni, de az más, ha mi készítjük el, ez jellemzi legjobban saját ízvilágunkat.

Tovább
boszorkányoknak, fokhagyma, füstölés

Füstölt fokhagyma, na meg 7 tipp

Mióta tavaly volt szerencsém megkóstolni egy olyan padlizsánkrémet, ami füstölt fokhagymával készítettek, azóta vágyom rá!

Tovább
egészséges, magyar kedvenc, sokoldalú élelmiszer, szuperélelmiszer, túró

Ez a magyar szuperkaja

A magyar konyha egyik kedvelt alapanyaga a túró,ami a tej összes hasznos tulajdonságával rendelkezik, ezért akár naponta ehetjük!

Tovább
Columbia, hűsítő, jegeskávé, Kenya, trükk

Osztályelső jegeskávé

Igényel némi előkészületet, türelmet és merészséget a tökéletes jegeskávé elkészítése, az eredmény azonban megéri.

Tovább
darabolás, előkészítés, pulyka, szeletelés, trükkök

Gyorstalpaló pulykasuli

Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonyának mini tanfolyamával behozhatod a lemaradást! Így darabold a pulykát!

Tovább