/>

Boszikonyha

boszorkányoknak, fokhagyma, füstölés

Füstölt fokhagyma, na meg 7 tipp

Mióta tavaly volt szerencsém megkóstolni egy olyan padlizsánkrémet, ami füstölt fokhagymával készítettek, azóta vágyom rá!

Tovább
egészséges, magyar kedvenc, sokoldalú élelmiszer, szuperélelmiszer, túró

Ez a magyar szuperkaja

A magyar konyha egyik kedvelt alapanyaga a túró,ami a tej összes hasznos tulajdonságával rendelkezik, ezért akár naponta ehetjük!

Tovább
Columbia, hűsítő, jegeskávé, Kenya, trükk

Osztályelső jegeskávé

Igényel némi előkészületet, türelmet és merészséget a tökéletes jegeskávé elkészítése, az eredmény azonban megéri.

Tovább
darabolás, előkészítés, pulyka, szeletelés, trükkök

Gyorstalpaló pulykasuli

Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonyának mini tanfolyamával behozhatod a lemaradást! Így darabold a pulykát!

Tovább
hagyomány, húsvét, sonkafőzés, ünnep

5 tuti tipp a sonkafőzéshez

Egykor a téli vágásokat úgy ütemezték, hogy a disznó ezen felét épp a negyvennapos böjt alatt füstölhessék fel.

Tovább
begyűjtés, bírság, medvehagyma, mérgezés, szedés, törvény

Medvehagyma kisokos

Magyarországon sok helyen megtalálható a nyersen fogyasztva és ételek összetevőjeként is rendkívül népszerű gyógynövény.

Tovább