2015. augusztus 03. 11:00 | PP-Eletforma
kulcsszavak:

jo-jó effektus

Jojó, hogy fogytam, de hogyan maradhatok így?

Bikini. A szó, amitől minden nő gyomra összerándul, és ez minden évben így van. Sajnos a kor előrehaladtával egyre valószínűbb, hogy testünk bizonyos részein zsírpárnák jelennek meg.De ami még ennél is rosszabb: sokszor diéta és zsírégető edzés ellenére sem tűnnek el ezek a makacs zsírpárnák.

Diéta, zsírégető edzés – nem mindig elég
A diétával az a baj, hogy nem célzott, azaz nemcsak a problémás zsírpárnákat csökkenti (combon, hason, fenéken, karon), hanem sűrűn előfordul, hogy a diétázás miatt mellből fogyunk és az arcbőrünk is megereszkedik, aminek annyira nem tudunk örülni…

Nehéz ellenállni a finom falatoknak Kép: Pixabay

Arról nem beszélve, hogy a legmakacsabb zsírpárnák néha a rendszeres és kitartó edzésnek is ellenállnak, gondoljunk csak a derékon megbújó párnácskákra vagy a térdnél kitüremkedő husikra. Ráadásul egy bizonyos kor fölött már nem is annyira esik jól az intenzív edzés.

Jojó-effektus, nem éppen a nők kedvence

Ha ez mind nem lenne elég, még a fránya jojó-effektus is megkeseríti az életünket. A jojó-effektus azt jelenti, hogy a diétával, fogyókúrával és/vagy sportolással nagy nehezen megszabadult fölösleg hamar visszakúszhat ránk, hogyha már nem figyelünk oda az étkezésünkre és/vagy nem megyünk el mozogni. Ez azért van, mert a diétával, fogyókúrával és/vagy sportolással összezsugorított zsírsejtek képesek ismét megdagadni, ráadásul sokszor még nagyobb méretűre dagadnak, mint amilyenek voltak, így lehetséges, hogy kínkeservesen leadtunk 5 kilót, amiből végül visszajött 10…

Átkozott jojó – miért oly könnyű visszahízni?
A szakértők szerint felnőttkorban a zsírsejtek számát már nem, csupán a sejtek zsírtartalmát lehet csökkenteni. Most a „kitágult zsírsejtek” működéséről és a leghatékonyabb fogyási módszerekről lesz szó.

Tedd a szívedre a kezed!
A fent említett megpróbáltatások és nehézségek átélése után neked is tele van a hócipőd az alakformálással és kényelmesen szeretnél fogyni? Szerencsére van egy jó hírünk: manapság már van egy olyan módszer, amivel úgy karcsúsodhatsz, hogy közben nem kell éhezned vagy izzadnod. Ez a kavitációs zsírbontó technológia, ami biztosítja az eredményes fogyást, méghozzá jojó-effektus nélkül!

Miért tartós a kavitációs zsírbontás?

Kevesen tudják, hogy a zsírsejtek száma életünk során adott, de térfogatuk babszem nagyságúról képes akár dió nagyságúra is megdagadni, ha nem megfelelően étkezünk és nem mozgunk eleget. A hagyományos alakformáló módszerek (diéta, sport) nem a zsírsejtek számát csökkentik, hanem csak a térfogatukat változtatják, éppen ezért, ha nem diétázunk/edzünk folyamatosan, akkor felüti a fejét az ádáz jojó-effektus. Tehát a hatékony és jojó-effektus nélküli, tartós fogyás csak a zsírsejtek számának csökkentésével érhető el. A kavitációs zsírbontás pont erre képes: lényege, hogy a kibocsájtott ultrahangrezgés lebontja a zsírsejteket, amik helyett nem keletkeznek újabbak, ezért a jojó-effektus kizárt! A kavitációs zsírbontás további óriási előnye, hogy célzottan csak a problémás területről tünteti el a zsírt (comb, has, fenék, kar).

Kavitációs zsírbontás otthon

Nem találsz helyet a naptáradban, amikor eljutnál egy kozmetikai szalonba vagy sajnálod a pénzt az alakformáló kezelésekre? Semmi gond! Létezik ma már otthoni kavitációs zsírbontó készülék is, aminek segítségével saját lakásunk kényelmében fogyhatunk. Egy saját készülék költséghatékony, hiszen a megvásárolt gépet korlátlanul, akár családtagjainkkal közösen is használhatjuk, ráadásul diszkrét is, ugyanis a kezeléseket magunk végezzük; senki előtt sem kell levetkőznünk. (Forrás:www.vitaminsziget.com)