Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 17-től 23-ig

Szeretnéd még biztonságosabbá tenni pénzügyi helyzetedet, és ennek érdekében sok mindenre hajlandó vagy. A napokban tapasztalhatsz segítő és hátráltató erőket is, de a fő téma a pénzed lesz. Segíthet a stresszes helyzetek átvészelésében, ha elegendő időt biztosítasz magadnak a pihenése, szükséged lehet az összeszedettségedre.

Ha vissza tudsz vonulni az otthonodba, akkor máris könnyebben veszed majd az akadályokat. Sajnos nem mindig engeded kibontakozni empatikus énedet, pedig ez elengedhetetlen, ha jó kapcsolatokat szeretnél kiépíteni!

HarmoNet tipp: figyelj jobban a munkatársaidra, hallgasd meg a problémáikat! Magánéletedben sem árthat egy kis érzékenység!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 17-től 23-ig

Pénzügyeid intenzíven foglalkoztatnak, keresed a megoldásokat, amelyekkel biztonságosabbá tehetnéd az egzisztenciádat. Érdemes elgondolkodnod, hogy a fizetésed arányban áll-e az elvégzett munkáddal, és ha úgy találod, hogy nincs egyensúly a két terület között, akkor egyeztess a feletteseiddel.

A magánéletedben érzékennyé válsz, de szerencsére most kedvesed jól rezonál erre. Megadja neked azt az érzelmi biztonságot, amire szükséged van, és hihetetlen gyengédséggel vehet körül.

HarmoNet tipp: nem kell félned, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, ha megmutatod az érzelmeidet! Kedvesed megérdemli ezt!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 17-től 23-ig

"

Általánosságban véve kellemesen alakulhatnak a mindennapjaid, bár a kommunikáció nem mindig lesz az erősséged. Nagyon jól fogalmazod meg a mondandódat, igényesen beszélsz a munkahelyeden, de mégsem értik meg, amit mondanál.

Előfordulhatnak félreértések is, pont a lényeg veszik el a mondataidból. Van benned némi nyugtalanság is, nehezen viseled a kötöttségeket. Fontos, hogy alkalmad nyíljék rá, hogy eljárj otthonról, - a legjobb, ha ezt a párod társaságában teszed meg. 

HarmoNet tipp: ha nem tudod, hogy miért vagy feszült, akkor jól jön fél óra intenzív futás!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 17-től 23-ig

Képes vagy rá, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozz, ám vigyáznod kell, hogy alaposan és hiba nélkül végezd el a munkádat. Elképzelhető, hogy kapkodni kezdesz, és akkor már Te magad sem tudod áttekinteni a feladataidat. Készíts magadnak ütemtervet, ez segít majd, hogy rendet tudj tartani a teendők között!

A magánéletedben jellemző, hogy felhívnak a régi barátok. Rendezhetnél egy közös vacsorát, ahová családtagjaid és barátaid is veled tartanának! Egy délutáni kávézás bármikor beleférhet a programodba!

HarmoNet tipp: használd ki a nyarat és menjetek kávézni a barátaiddal egy kiülős helyre!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 17-től 23-ig

Érdeklődő hangulatban vagy, és kedved is van a feladataidhoz. Főnököd is észreveszi, hogy naprakész vagy és érdekel a munkád. Szerencsére meg lesz az alkalmad rá, hogy megmutasd a tudásodat! Ügyelj, hogy átgondoltan és lassabban dolgozz. Nagyon felgyorsulsz, ám ez magában rejti a hibalehetőséget!

A magánéletedben befelé forduló hangulatban leszel, leginkább csak nyugalomra lenne szükséged. Lehet, hogy néhány napot pihenned kellene, hiszen kifáraszt a munkahelyi stressz!

HarmoNet tipp: ügyelj, hogy milyen stílusban beszélsz a családtagjaiddal! Kritikus hajlamod nem tesz jót a kapcsolataidnak!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 17-től 23-ig

Kreatív hangulatban vagy a munkahelyeden, és ez segít abban, hogy jó ötletek jussanak eszedbe. Sajnos a felettesed nem díjazza találékonyságodat, sokkal inkább jellemző, hogy megpróbál belekényszeríteni az unalmas, szürke robotba.

A magánéletedben kellemes, nyugodt napok várhatóak, bár megtörténhet, hogy összevesztek kedveseddel. Ne menj bele értelmetlen hatalmi harcokba! Ha feszültség adódik, akkor beszéljétek meg részletesen, hogy mi történt! Így megőrizheted a harmóniát! 

HarmoNet tipp: egy jó kapcsolatba belefér, hogy megbeszéljétek az ellentéteket! 

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 17-től 23-ig

Szívesen dolgozol együtt munkatársaiddal, de szükség is lesz a hatékony csapatmunkára! A feladatok nagy részét Te fogod elvégezni, - most megfelelő gyorsasággal és ügyességgel rendelkezel a munkához. A magánéletedben túlságosan is meg akarod szabni családtagjaidnak, hogy mit és hogyan kellene csinálniuk.

Hagyd meg nekik a döntési szabadságot, könnyen lehet veszekedés az utasításokból. Megtörténhet, hogy családtagjaid is megpróbálnak dirigálni neked. Ne hagyjátok elmérgesedni a helyzetet!

HarmoNet tipp: hagyjatok egy kis levegőt egymásnak! Fontos, hogy mindenkinek legyen élettere!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 17-től 23-ig

Talán meggondolatlanul beszélsz a munkatársaiddal. Könnyen megbánhatod a kijelentéseket, melyeket nem gondolsz át eléggé. Komoly sértődések lehetnek abból, hogy kritizáló hajlamodat szabadjára engeded. A magánéletedben derűsebb napok következhetnek, szerencsére partnereddel harmonikus a kapcsolatod, el tudjátok nézni egymás hiányosságait.

Aktuálissá válhatnak baráti kapcsolataid is, ideje felhívni a régi barátokat. Beszélj meg velük találkozót! Válasszatok egy kellemes kiülős helyet és beszélgessetek éjszakába nyúlóan!

HarmoNet tipp: ne hagyd, hogy elkallódjanak a legfontosabb kapcsolataid! Hívd fel a barátaidat!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 17-től 23-ig

Gyorsan dolgozol, lehet egy-két munkád, amelyeknek már régen lejárt a határideje. Ügyelj, hogy ne kapkodj, mert akkor sok hiba lehet a munkádban! Nagyon energikus vagy a munkahelyeden, és ennek köszönhetően meg is birkózol majd a teendőkkel.

A magánéletedben a baráti kapcsolatok lesznek a leglényegesebbek számodra. Szervezz egy fergeteges bulit, ahol remek lesz a hangulat, mindenki jól érzi majd magát. Hívd fel a régi barátokat is, akikről nem hallottál mostanában. Újítsd fel a kapcsolatotokat!

HarmoNet tipp: mindig fontosak voltak a kapcsolataid! Ne hagyd elszürkülni a barátságaidat!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 17-től 23-ig

A következő napok arra jók, hogy értékeiddel tisztába jöhess. Olyan elismeréseket kaphatsz a külvilágból, amelyek tükrözik, hogy elégedettek veled, számon tartják a képességeidet, erősségeidet. A munkahelyeden még külön is kiemelhetik, hogy számítanak rád, és ezt megtehetik úgy is, hogy külön díjazzák az erőfeszítéseidet.

Családod tagjai, pedig azzal mutathatják ki a ragaszkodásukat hozzád, hogy kellemes programokat szerveznek, érdekes időtöltéssel, ami számodra is nagyon élvezetes.

HarmoNet tipp: ha kimutatják feléd a ragaszkodásukat, akkor ezt vedd észre, és fogadd el!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 17-től 23-ig

Az anyagi megbecsülés fontos számodra a munkahelyeden, és óriási motiváló erőt jelent, ha jutalmat kapsz. Sajnos önmagadat könnyen azonosítod a pénzeddel, abban határozhatod meg a saját értékedet, hogy mennyi pénzt tudsz szerezni.

Gondolj arra, hogy a pénzügyi helyzeted, egzisztenciád fontos, de nemcsak erről szól az életed! Diplomatikusan tudathatod a feletteseiddel, hogy tisztában vagy a szaktudásod értékével. Magánéletedben is várható némi egyezkedés pénzügyekben, kedveseddel.

HarmoNet tipp: ha párkapcsolatodban felmerülnek az anyagi természetű ügyek, akkor meg kell mutatnod a kompromisszumkészségedet!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 17-től 23-ig

A napokban több pénz állhat a házhoz, ami jó lehet arra, hogy régóta dédelgetett álmaidat megvalósíthasd. Fordíts a saját céljaidra egy összeget, ami csak arról szól, hogy Te jól érezd magad! Ha már régen szeretnél megvenni magadnak valamit, akkor engedd meg magadnak, hogy a saját igényeidet is kielégítsd.

Párkapcsolatodban egy kicsit szeszélyesebben nyilvánulsz meg, és kedvesed nem tudja, hogyan igazodjék el a viselkedéseden. Az ilyen időszakokban sokat jelentenek a tisztázó beszélgetések.

HarmoNet tipp: ha feszült vagy, akkor keresd meg ennek az okát, aztán beszéld meg a pároddal is, hogy mi a gond!