Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.szeptember 18-tól 24-ig

Rájöhetsz arra, hogy milyen mögöttes szándékok húzódhatnak meg munkatársaid viselkedése mögött. Azt is észreveheted, hogy megpróbálnak belerángatni a munkahelyi játszmákba. Ne menj bele azokba a szerepekbe, amelyeket kívülről akarnak rád kényszeríteni! Magánéleted területén fontos lesz a párkapcsolatod, s érdemes időt szentelned a romantikának, egymásra hangolódásnak.

Ennek a legjobb módja, ha megleped kedvesedet egy aprósággal, amely ugyan gesztus értékű, de szerelmednek sokat jelent.

HarmoNet tipp: az egyszerű kedvességek teszik sokkal jobbá  a párkapcsolatodat!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.szeptember 18-tól 24-ig

Úgy érzed, hogy csak az a hozzáállás lehet mérvadó és helyes, amit Te mutatsz a munkahelyeden. Minden, ami ettől eltér, rettenetesen bosszant. A napokban nem tudod tolerálni, ha a munkatársak eltérő tempóban dolgoznak. Mindenbe belekötsz, s ennek vita lehet a vége.

A családi életedben is megfigyelhető lehet, hogy a saját véleményedet tekinted követendőnek. Ha így folytatod, akkor kedvesed fellázad, s több szabadságot követel magának. Ne lepődj meg, ha inkább a barátaival megy szórakozni.

HarmoNet tipp: ne tartsd szerelmedet rövid pórázon! Ennek lázadás lehet a vége!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.szeptember 18-tól 24-ig

"

Mozgékony hangulatban vagy, teljes figyelmedet a kapcsolataid köthetik le. A monoton munka most nem a Te világod, pedig máskor rengeteg türelmed van az aprólékos papírmunkához is. Nyugtalan lehetsz, a figyelmedet sem tudod hosszabb ideig fenntartani.

Most szerelmi életed kerül előtérbe, s ha éppen új kapcsolatot keresnél, akkor minél többet kellene eljárnod otthonról, hiszen nagyon könnyen leszel szerelmes. Ráadásul a lehető legjobb partnert választod ki, aki testileg és lelkileg is boldoggá tesz.

HarmoNet tipp: egy induló kapcsolatban ne akarj többet, mint könnyed flörtöt! Később még elmélyülhet!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.szeptember 18-tól 24-ig

A világos beszéd  fontos lehet most a munkahelyeden. Ha sikerül megtalálnod a hangot a főnököddel, akkor akár új feltételeket alakíthatsz ki, amelyek előnyösek lehetnek számodra. Előfordulhat, hogy sok telefont, megbeszélést kell elintézned, de tulajdonképpen örülsz, hogy jobban elrepül a munkaidő.

A magánéletedben játékossá válhatsz, aminek talán a gyermekeid örülnek leginkább. Kedvesed is úgy érezheti, hogy vidámságot lopsz a napjaiba. Lepd meg Őt egy nagylelkű figyelmességgel!

HarmoNet tipp: vidd el végre kedvesedet egy igazán jó  buliba! Ideje, hogy áttáncoljátok az éjszakát!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.szeptember 18-tól 24-ig

Közlékenyebb hangulatban vagy, mint máskor, s ez rokonszenvessé tehet a munkahelyeden. Megadja neked a lehetőséget arra, hogy baráti szálak is kialakuljanak. Itt az alkalom arra, hogy felvállald a saját véleményedet, akár a feletteseid előtt is, minden előterjesztésedre kedvező a fogadtatás.

A magánéletedben meghittségre vágysz, együtt töltött estékre, amikor áramlanak közöttetek az érzelmek. Kedvesed kimutatja a szeretetét, Te is viszonzod a figyelmességet.

HarmoNet tipp: végre teljes egészében egymásra hangolódhattok! Itt az ideje a szerelmes estéknek! 

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.szeptember 18-tól 24-ig

Foglalkoztat anyagi helyzeted, könnyen adódhatnak jó ötleteid a pénzforrások tekintetében. Lehet, hogy plusz feladatokat vállalsz a munkahelyeden, amelyek több pénzzel járnak együtt. A magánéletedben nyugalomra vágysz, otthonod jelentheti a kikapcsolódást és a pihenést.

Mivel nagyobb az alvásigényed a megszokottnál, érdemes lehet korábban lefeküdnöd. Most inkább ne szervezz baráti találkozókat, s a bulikat is kihagyhatod. A legfontosabb, hogy mélyen és nyugodtan aludhass! Szerezz be egy jó minőségű matracot!

HarmoNet tipp: most energiát kell gyűjtened. Fogadd el, hogy szükséged van a pihenésre! 

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.szeptember 18-tól 24-ig

Érdeklődővé válhatsz, rugalmasabb leszel, mint máskor. Itt az ideje, hogy megbeszéld a vitás pontokat munkatársaiddal, így sokkal hatékonyabban tudsz csapatban dolgozni! Felszabadító érzés lesz számodra, ha végre beszélhetsz a gondolataidról. A magánéletedben a nyitottság új korszakot jelenthet számodra.

Talán új barátok jelennek meg az életedben, de ha éppen egyedül vagy, akkor egy új szerelem lehetőségét is megkaphatod. Járj el többet otthonról, ha romantikát keresel! Öltözz kicsit kacérabban!

HarmoNet tipp: ha szerelmet keresel, akkor járj nyitott szemmel. A legváratlanabb pillanatban bukkanhat fel a lehetőség!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.szeptember 18-tól 24-ig

Zárkózottabb vagy a megszokottnál, s ez szokatlan munkatársaid számára. Több munkamegbeszélés is esedékes lehet a munkahelyeden, de semmi kedved ahhoz, hogy lebonyolítsd ezeket. Ha megkérdezik a véleményedet, akkor semmi okos nem jut eszedbe, s ettől Te magad is zavarba jössz. Fogadd el, hogy most lassabb vagy.

Ha ki tudsz bújni a kommunikációt igénylő feladatok alól, akkor meg is teszed, most inkább elvonulnál. A magánéletedben sem nagyon hajlasz arra, hogy mély beszélgetéseket folytass.

HarmoNet tipp: bánj kedvesen szerelmeddel, még akkor is, ha nem sok türelmed van a problémáihoz!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.szeptember 18-tól 24-ig

Barátkozó hangulatban leszel, még az új feladatokat is szívesen fogadod. Mivel rugalmas vagy, az új tapasztalatokat nagy sikerrel sajátítod el. A magánéletedben vidáman viselkedsz, még szorosabbra fűzheted a baráti szálakat. A szerelemben, pedig önfeláldozó vagy, akár saját magadat is háttérbe szoríthatod, csak azért, hogy kedvesedet boldognak lásd.

Olyan kompromisszumokat ne hozz, amelyek terhedre vannak, hiszen ez rombolhatja a kapcsolatodat. Jobban jártok, ha megbeszélitek az ellentéteket!

HarmoNet tipp: ha tiszta szívből mondasz le valamiről, akkor kedvesed ezt értékelni fogja!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.szeptember 18-tól 24-ig

Céltudatos leszel, pontosan tudod, hogy a terveidet miként valósíthatnád meg. Arra is képes lehetsz, hogy a stratégiádat lépésenként építsd fel. Határozottságodat feletteseid is észrevehetik, s komolyabb feladatokkal bízhatnak meg. Talán megkapod a lehetőséget arra, hogy a munkatársak feladatait is koordináld.

Magánéletedben érdemes megbeszélned kedveseddel a közös terveiteket. Jó lenne, ha közös szórakozásra is nyílna alkalmatok. Nagyon rátok férne már egy laza este, a barátaitokkal.

HarmoNet tipp: a közös barátok még szorosabbra fűzhetik a kapcsolatotokat. Hívjátok meg a barátokat! 

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.szeptember 18-tól 24-ig

Sokat kell tenned azért, hogy a hivatásodban boldogulhass, rengeteg idődet felemésztheti a hiábavaló és teljesen fölösleges papírmunka. Nagyon elfoglalt lehetsz, a munkádat nehezen egyezteted össze a családi életeddel. Arra, hogy szerelmeddel törődj, már sem energiád, sem, pedig időd nem marad.

Legalább esténként, amikor végre hazaérsz, mutasd meg a kedvesebbik arcodat. Ha ez elmarad, akkor a kapcsolatotok könnyen elszürkül, s talán még unalmassá is válhat. Nem szabad közömbösnek látszanod!

HarmoNet tipp: találj ki valami izgalmasat, amivel feldobhatod a szerelmi életedet!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.szeptember 18-tól 24-ig

Nyitott vagy, így azt tapasztalhatod, hogy munkatársaid megosztják veled a gondolataikat. Jó érzés számodra, hogy megbíznak benned, ám megpróbálhatnak céljaiknak megfelelően befolyásolni. Ne ess abba a hibába, hogy felvállalod a döntőbíró szerepét.

Magánéletedben jól jöhet néhány olyan este, amelyet kedveseddel töltesz, s valóban ünnep számotokra. Adjátok meg a módját az együttléteknek. Gondoskodj a finom vacsoráról, s egy üveg italt is megengedhettek magatoknak.

HarmoNet tipp: nem kell ünnepnek lennie ahhoz, hogy jól  érezzétek magatokat! Találjátok meg az örömet a hétköznapokban!