Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 10-től 16-ig

Próbáld meg visszaszerezni az energikusságodat, hiszen nagyon naprakésznek kell lenned a napokban! Elképzelhető, hogy ezen múlik az előléptetésed, amire már olyan régen áhítozol. Ha megfelelsz a követelményeknek, akkor alkalmasnak ítélnek arra is, hogy munkatársaidat vezesd!

A magánéletedben minden percet ki kellene használnod, amikor együtt lehetsz szerelmeddel. Ha otthon vagy, akkor ne gondolj a munkahelyi ügyeidre. Óvakodj attól, hogy a legmeghittebb pillanatban a munkahelyi problémákról beszélj!

HarmoNet tipp: mindennek megvan a helye és az ideje! A szerelemnek és a munkának is!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 10-től 16-ig

Munkatársaid tőled várnak tanácsokat, s Te nagyon szívesen vállalod fel a vezető szerepet. Ideig, óráig tetszik, hogy Te diktálod a tempót, de aztán hamar terhessé válik számodra ez a népszerűség. Ennek oka, hogy mások munkájáért nem szívesen vállalod a felelősséget. Óriási tehetséged van ahhoz, hogy a többiek munkáját megszervezd, de a főnöki feladatokat inkább meghagynád másnak!

A magánéletedben kedvességet kapsz szerelmedtől, s családtagjaid is kimutatják feléd a szeretetüket. Viszonozd a kedves gesztusokat, hiszen így lesz igazán működőképes a magánéleted!

HarmoNet tipp: ne legyen bűntudatod, ha szerelmeddel csak kettesben utaztok el pihenni! 

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 10-től 16-ig

"

Legyél kicsit kedvesebb munkatársaiddal, hiszen jól jöhet még neked is a segítség. Lehetnek olyan helyzetek, amikor egyedül nehezebben boldogulsz, számíts arra, hogy több nehezebb feladatot is kapsz majd! A szerelmi életedben féltékennyé válhatsz, ennek az oka abban keresendő, hogy nem vagy biztos a saját vonzerődben.

Ha megerősíted az önbizalmadat, akkor magabiztosabb leszel a párkapcsolatodban is. Kellemes napjaid lehetnek, jól érzed magad otthon. Fontos lehet, hogy alaposan kipihenhesd magad!

HarmoNet tipp: nem baj, ha néha lazítasz egy kicsit! Adj magadnak időt a nehezebb feladatokra!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 10-től 16-ig

Ügyelj jobban arra, hogy mennyire vagy baráti kapcsolatban munkatársaiddal. A jó hangulat nagyon pozitív, de a magánéletedet beszéld ki a többieknek! Ha így teszel, akkor kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, észreveheted, hogy pletykák céltáblája lettél! Ha hazaérsz, akkor gondoskodj gyakran olyan szórakozásról, amit családtagjaiddal oszthatsz meg.

Vegyél olyan társasjátékokat gyermekeidnek, amellyel az egész család örömmel játszik. Egy kiadós kirándulás is közelebb hozhatja egymáshoz a családtagokat.

HarmoNet tipp: ha otthon egy kicsit "leült" a hangulat, akkor rázd fel családtagjaidat!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 10-től 16-ig

Jól kommunikálsz, s ez lehetőséget adhat neked arra, hogy előnyöket harcolj ki magadnak a munkahelyeden. Gondold végig, hogy milyen kérdésekben kellene egyeztetned a feletteseiddel, s ha alkalom adódik, akkor ne habozz kihasználni a lehetőséget! A magánéletedben, több konfliktusban lehet részed.

Elképzelhető, hogy apróságok miatt robban ki a veszekedés, amelyet aztán nagyon megbántok. A lényeg, hogy ne keressetek bűnbakot, s ne lássatok egymásban ellenséget. A házastársi feszültségeket oldhatja egy őszinte beszélgetés.

HarmoNet tipp: néha tiszta vizet kell önteni a pohárba. Tedd meg az első lépést a beszélgetés felé!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 10-től 16-ig

Arra vágysz, hogy könnyebb lehessen az életed a munkahelyeden, hiszen úgy gondolod, hogy mostanában túlságosan sok terhet raktak a vállaidra. Megengedheted magadnak, hogy lazíts egy kicsit, de azért a feladataidat vedd komolyan, ne csússz a határidőkkel! A magánéletedben szívesen szervezel érdekes programokat családtagjaidnak, jó ötlet lehet például egy közös utazás.

Gyermekeid nagyon örülnének a mozizásnak is! Ha, pedig ki tudsz venni egy szabadnapot, akkor az egész napos strandolás a legjobb élmény!

HarmoNet tipp: a nyár a pihenés ideje! Nem most kell indulnod a munka hőse éremért!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 10-től 16-ig

Végre kapsz néhány pozitív visszajelzést a munkahelyeden, s ez erőt ad neked a további munkához. Ha ügyes vagy, akkor a jövedelmed is emelkedhet, hiszen felkérhetnek arra, hogy végezd el szabadságon lévő munkatársaid feladatait is. Mérlegeld okosan, hogy futja-e erre az erődből!

A magánéletedben fontos lesz számodra, hogy érezd az összetartozás élményét családtagjaiddal. Ha teheted, akkor tölts minél több időt velük, de ilyenkor kapcsoljátok ki a tévét, s inkább egymásra figyeljetek!

HarmoNet tipp: ha néhány napig nem néztek tévét, akkor rájöttök, hogy milyen régen beszélgettetek egy jót!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 10-től 16-ig

Mindig jellemző rád, hogy határozottan képviseled az álláspontodat, hiszen nagyon erőteljes egyéniség vagy. Most mindenki hallgat a szavadra, s ha ügyes vagy, akkor jó lehetőségeket kaphatsz az előrelépésre. A vezető pozíció, pedig olyan terület, ahol valóban kivirágozhatsz!

A magánéletedben izgalmakra vágysz, - örülnél, ha egy kicsit felpezsdülhetne az életed. Ha kisebb gyermekeid vannak, akkor töltsetek több időt közös játékkal! A szerelem is bekopogtathat az ajtódon, de legalábbis egy flörtre mindenképpen van kilátás!

HarmoNet tipp: a játékos flört még nem bűn! Kicsit izgalmasabbá teheti az életedet!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 10-től 16-ig

Minden erőtartalékodra szükséged lesz, ha át akarod átvészelni valahogy a következő napokat. Annyira fáradt lehetsz, hogy minden egyes szabad percedet pihenésre kellene fordítanod. Ha teheted, akkor feküdj le korábban, s aludd ki magad jó alaposan!

A magánéletedben is sokkal kedvetlenebb, morcosabb lehetsz, nincs türelmed, kedvesed problémáihoz. Ez akár veszekedésekhez is vezethet, amelyek azért robbannak ki, mert nincs igazán energiád a kapcsolatodra. Megteheted, hogy kedvesed türelmét kéred!

HarmoNet tipp: beszélj őszintén a problémáidról! Mindenkinek lehetnek rosszabb időszakai!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 10-től 16-ig

Nagyon fontos, hogy a kapcsolataid mindig működőképesek legyenek, s még inkább így van ez, ha üzlettel foglalkozol! Gondozd egy kicsit jobban az ismeretségeidet, hiszen munkalehetőséget, vagy pénzt jelenthetnek neked! A magánéletedben igaz lehet, hogy szinte minden idődet kedveseddel töltenéd, - nagyon érzéki hangulatban lehetsz!

Annyira birtokolni akarod Őt, hogy könnyen féltékennyé válhatsz. Ez, pedig garantáltan nem használ a kapcsolatodnak. Óvakodj attól, hogy szerelmedet elszámoltasd az idejével!

HarmoNet tipp: a "zöldszemű szörny" sok kapcsolatot tönkretett már! Ne hagyd, hogy veled is megtörténjen!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 10-től 16-ig

Semmi kedved most csapatban dolgozni, de mégis alkalmazkodnod kell munkatársaidhoz! Jobb, ha igyekszel jó képet vágni a közös feladatokhoz, hiszen a morcossággal, kedvetlenséggel csak elmérgesíted a helyzetet! Harmonikusak maradhatnak a munkahelyi kapcsolataid, ha elfogadod, hogy most nem dolgozhatsz egyedül.

A magánéletedben nem vagy túl optimista hangulatban, s leginkább kedvesed hiányosságaira figyelsz oda. Így elég gyakran lehetsz csalódott. Koncentrálj inkább arra, ami jó a kapcsolatodban.

HarmoNet tipp: ha nem tetszik kedvesed valamely tulajdonsága, akkor ezt szépen is megmondhatod neki!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.július 10-től 16-ig

Ha komoly célokért küzdesz a munkahelyeden, szükséged lesz munkatársaid támogatására! Előkelő helyed lehet a csapatban, de valójában Te vezető pozícióra vágysz! Adj magadnak időt arra, hogy megvalósítsd az álmaidat!

A magánéletedben fontos, hogy ne törj bele a hétköznapok szürkeségébe. Alig jut időd kedvesedre, hiszen annyi a tennivalód, hogy ki sem látszol belőle. Ügyelj arra, hogy az egy-két óra, amit együtt töltötök, valóban örömteli és boldog lehessen! Mutasd meg, hogy örülsz szerelmednek!

HarmoNet tipp: néha szükség van arra, hogy szavakkal is kifejezd az érzelmeidet!