Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.január 22-től 28-ig

A munkahelyeden feszültebb vagy, és ezt azzal próbálod megoldani, hogy csak a legfontosabb teendőidre koncentrálsz. Nem sokat törődsz munkatársaid lelkével, erre már nincs is igazán energiád.

A magánéletedben nehezebben hangolódtok egymásra kedveseddel, nem illeszkedik a hangulatotok. Amikor Te vagy kedves hangulatban, akkor Ő morcosabb, és ez időnként fordítva is igaz lehet. Még fontosabb most a nagyvonalúság: nézzétek el egymás rossz tulajdonságait! Ne provokálj veszekedéseket!

HarmoNet tipp: ha nincs erőd odafigyelni párodra, akkor legalább tegyél úgy, mintha érdekelne a problémája!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.január 22-től 28-ig

Vágysz rá, hogy másokat olyan irányba terelj, amelyik neked a legelőnyösebb. Ennek eredményeképpen konfliktusok is megjelenhetnek az életedben, hiszen most csak a saját véleményed fontos! Meg is teszel mindent annak érdekében, hogy munkatársaid, vagy családtagjaid kövessék a Te alapelveidet.

Emellett nem jellemző rád, hogy erőszakos lennél másokkal, inkább addig beszélsz, amíg meg nem győzöd őket. Ha vége a munkaidőnek, akkor próbáld meg letenni a feladatokat! Ne vidd haza a munkát!

HarmoNet tipp: hozz döntéseket, amelyek mindenkinek megfelelnek! Így senkinek sem lehet panasza!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.január 22-től 28-ig

"

A munkahelyeden makacs hangulatban vagy, nem nagyon tudod elviselni, hogy munkatársaid másképpen, más tempóban dolgoznak. Különösen akkor zavar az ilyesmi, ha együtt kell dolgoznotok. Folyamatosan megéled, hogy kizökkentenek a saját ritmusodból.

Érthető, hogy feszült vagy, sőt egy idő után a dühödet sem tudod elrejteni. A magánéletedben végtelen gyengédségre vágynál, de itt sem jön össze a lelki egymásra hangolódás. Gyengédség helyett kedvesed érzékiséggel közeledik hozzád.

HarmoNet tipp: néha előfordulhat, hogy kedvesed nem azt nyújtja, amire szükséged van!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.január 22-től 28-ig

Érdemes kibontakoztatnod kellemes emberi tulajdonságaidat, ebbe beletartozik a kedvesség is, melyet mások felé mutatsz. Akár tudatosan is megteheted, hogy jobban odafigyelsz, és gesztusokat teszel azok felé, akik fontosak neked. Kedvező. ha nap, mint nap együtt vagy velük, közösen oldjátok meg a problémákat.

Ezzel a hozzáállással olyan kapcsolatokat is könnyedén rendezhetsz, amelyben már kialakult az ellenségeskedés, így rányomják a bélyegüket a mindennapjaidra. Tegyél meg mindent a béke érdekében!

HarmoNet tipp: ha megteszed az első lépést, akkor nyitottan fogadják majd a közeledésedet!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.január 22-től 28-ig

Az életed az örömteli kapcsolatokról szól, és ebbe még az is belefér, hogy új lehetőségeket is kapsz, új barátságokra, vagy új szerelemre, ha éppen arra vágysz. A flört szenvedélyes lesz, és egyben sok tanulságot hordoz majd számodra.

Ha meglévő, régi kapcsolatban élsz, akkor érdemes egy kis temperamentumot vinni bele, fontos, hogy megéld a tüzes energiákat is. Le kellene ülnötök néha egy kicsit beszélgetni is. Különösen a hétköznapi, praktikus tennivalókról kellene egyeztetnetek!

HarmoNet tipp: ha időt szánsz kedvesedre, akkor mélyebbé válhat a kapcsolatotok!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.január 22-től 28-ig

Titokzatos hangulatba kerülsz, kevesebbet árulsz el magadról, mint máskor. Nagy igényed támad arra is, hogy egyedül lehess, és végre egy kis levegőhöz juthass. Szerencsére ezt az igényedet a család is támogatja, megértik, hogy időre van szükséged, nem kell erőszakos módon érvényesítened a vágyadat, hogy befelé is fordulhass.

A szerelmi életedben kaphatsz egy vonzó alkalmat, hogy titkos, izgalmas kalandba bonyolódj, mely akár még gazdagíthatja is az életedet. A lényeg, hogy kezeld a helyén!

HarmoNet tipp: mielőtt belebonyolódsz egy kalandba, gondold végig, hogy van-e erre időd.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.január 22-től 28-ig

Vágysz rá, hogy egy kicsit elvonulj a világtól, saját magaddal szeretnél törődni. A szellemi elmélyülésre is nagyobb igényed lehet, elmerülhetsz olyan témákban is, melyek odafigyelést kívánnak.

Jobban vágysz rá, hogy kényeztethesd magad, és ebben egy aromaterápiás fürdő is segíthet, mely esténként ellazít. Valójában már az is feltöltődést jelenthet számodra, ha egy kicsit nem kell másokra figyelned, és végre lazíthatsz félórát.

HarmoNet tipp: ahhoz, hogy újra belevethesd magad a munkába, pihenned is kell!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.január 22-től 28-ig

Minden és mindenki fontosabb neked, mint saját magad, mások igényeit hajlamos vagy a saját szükségleteid elé helyezni. Munkahelyeden odafigyelsz a munkatársaidra, és érzelmileg is nyitott vagy feléjük.

A segítőkészséged meghozza az eredményét, hosszabb távon is működő, jó munkakapcsolatokat alakíthatsz ki. Közben magadról elfelejtkezhetsz, érdemes odafigyelned, hogy Te is lazíthass néha egy kicsit. Ha üzleti tárgyalásod adódik, akkor ne tegyél olyan engedményeket, melyeket később megbánsz.

HarmoNet tipp: gondold végig alaposan, hogy mit ígérsz az üzletfeleknek! Fontos, hogy teljesíteni is tudd!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.január 22-től 28-ig

Határozott hangulatban vagy, ami előnyös, ha meg szeretnéd védeni az álláspontodat, de hátrányos lehet, ha csapatban kell dolgoznod. Lehet, hogy csak a saját véleményedet vagy hajlandó elismerni, nehezedre esik, hogy kompromisszumokat köss.

Akár családtagjaiddal is lehet néhány vitád, hiszen előfordulhat, hogy a nézeteitek szembekerülnek egymással. Ha le is ültök beszélgetni, akkor is nehezen egyeztek meg a megoldásban. Inkább próbáld megelőzni a vitákat!

HarmoNet tipp: könnyebben megy az alkalmazkodás, ha törekszel a kompromisszumos megoldásokra!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.január 22-től 28-ig

Akaratos, makacs hangulatban vagy, ami nem segíti elő, hogy együttműködj a kollégákkal. Feszültségeket tapasztalsz, megélheted, hogy megjelenik a széthúzás a közösségben, melyben most amúgy is nehezebben találod meg a helyedet.

A magánéletedben azt tapasztalhatod, hogy szerelmed nem úgy látja a mindennapi ügyeket, ahogyan azt Te szeretnéd, és bárhogyan is akarod, hogy hozzád idomuljon, ez nem minden esetben jön össze. Ha nyitott vagy, és meghagyod a szabadságát, akkor könnyebb dolgod lesz.

HarmoNet tipp: nem hajlasz a toleranciára, ezért érdemes tudatosabban odafigyelned másokra!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.január 22-től 28-ig

Makacs hangulatban vagy, a magánéletedben, valamint a munkahelyeden is csak azokat a gondolatokat tudod elfogadni, melyek a Te fejedben születtek meg. Lehet, hogy észre sem veszed mindezt, a hajlékonyság most lelkileg sem jellemző rád.

Éppen ezért lenne érdemes tudatosan kezelned a témát, - ha azon kapod magad, hogy mereven ragaszkodsz az elképzeléseidhez, akkor vizsgáld meg, hogy vajon ténylegesen ez-e a célravezető megoldás. Fontos a nyitottság, - rengeteg újdonságot kell megtanulnod!

HarmoNet tipp: az előrejutáshoz szükséged van másokra is! Egyedül semmire sem mész!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.január 22-től 28-ig

Határozott hangulatban vagy, könnyedén megvéded az álláspontodat, de nehezebben dolgozol együtt munkatársaiddal. Lehet, hogy csak a saját véleményedet vagy hajlandó elismerni. A családtagjaiddal is lehet néhány vitád, ha meg is próbáljátok rendezni a konfliktust, akkor is nehezen megy.

Viszont szenvedélyes hangulatban vagy, akár erotikus értelemben is fogékonyabb vagy, tehát tölts minél több időt kedveseddel! Ha kedvet kaptok, akkor csinálhattok egy hosszú hétvégét, kettesben!

HarmoNet tipp: a feszültség levezetésének remek módja egy érzéki hétvége, kedveseddel!