Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.augusztus 21-től 27-ig

Szórakozott lehetsz a napokban, álmodozó lehet a hangulatod. Mindez persze nem segíti elő, hogy pontosságot, aprólékos odafigyelést kívánó feladatokkal foglalkozz. Azt tapasztalhatod, hogy még fontos találkozókat, elintéznivalókat is elfelejthetsz.

Egyszerűen kiesnek a fejedből az információk, ha nem írsz fel mindent, akkor nagyon kínos helyzetbe kerülhetsz. A magánéletedben örömteli időszak várható, talán annak köszönhetően, hogy eleve romantikusabb hangulatban vagy. Kedveseddel nagyon szép napokat élhettek meg!

HarmoNet tipp: élvezd az életet! Ha egy romantikus randin elérzékenyülnél, akkor ne szégyenkezz!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.augusztus 21-től 27-ig

A legjobb lenne a számodra most, ha egyedül dolgozhatnál, hiszen nehezedre esik a munkatársaiddal együttműködnöd. Fáradtabb vagy, így nem is tudod felvenni a többiek tempóját. Mivel energiatakarékos üzemmódban működsz, előfordulhat, hogy még a kommunikáció is nehezedre esik.

Hangsúlyozottá válhatnak hangulati ingadozásaid is, és ez egyaránt megjelenhet a munkádban és a magánéletedben is. Kedvesed azt tapasztalhatja, hogy könnyen válsz feszültté, azt gondolhatja, hogy rá haragszol.

HarmoNet tipp: fontos, hogy a párkapcsolatod rendben legyen! Ápold jobban, hiszen energiát meríthetsz belőle!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.augusztus 21-től 27-ig

"

A munkahelyeden azt tapasztalhatod, hogy a többiek téged találnak meg az összes bánatukkal, szomorúságukkal. Ideális helyzet, ha van türelmed meghallgatni, és érzelmileg támogatni őket, - nagyon hálásak lesznek. Magánéletedre már nem jut elegendő érzelmi energiád, mikor esténként hazaérsz, már nagyon fáradt lehetsz.

Kedvesed tapasztalhatja meg morgós, morcos arcodat, és természetes, hogy ennek nem örül. Segíthetsz a kialakult helyzeten azzal, ha odafigyelsz, hogy hozzá is kedves legyél!

HarmoNet tipp: minden nap vegyél kedvesednek egy apróságot, mely csak gesztusértékű figyelmességet jelent!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.augusztus 21-től 27-ig

Ha szeretnéd az érzelmeidet megvilágítani, akkor a legjobb alkalmat erre a következő napokban találhatod meg. A szerelmes vallomások is kedvezőek, de érdemes lenne megfogalmaznod akár a családtagjaid felé is, hogy fontosak számodra, - ennek különösen nagy haszna lehet ennek a párkapcsolatodban.

Szervezz néhány olyan estét magatoknak kedveseddel, ami alkalmat jelenthet arra, hogy érzelmileg is egymásra tudjatok hangolódni. Ilyen hangulatban akár erotikus értelemben is sokkal inkább egymásra figyelhettek.

HarmoNet tipp: ha fontos neked szerelmi kapcsolatod, akkor mutasd meg kedvesednek a ragaszkodásodat!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.augusztus 21-től 27-ig

Kreatív vagy, és ez sok mindent meghatározhat az életedben. Előfordulhat, hogy a munkád területén is tapasztalod, hogy adódnak új ötleteid, melyeket nagy haszonnal építhetsz be a mindennapi életedbe. Valójában a saját munkádat könnyítheted meg a jó gondolatokkal, ha hiszel magadban.

A magánélet területén telis tele vagy temperamentummal, ami arra ösztönöz, hogy intenzívebben éld meg a szerelmi életedet. Ha párkapcsolatodban vitás kérdések merülnek fel, akkor érdemes kompromisszumokat kötnöd.

HarmoNet tipp: teremtsd meg az alkalmat, hogy egy igazán jót beszélgethessetek kedveseddel!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.augusztus 21-től 27-ig

Rugalmas hangulatban vagy, örülsz a társaságnak­. Kijössz a védett kis csigaházadból, ahová elvonultál. Így jól fejlődhetnek a kapcsolataid, mindenkinek szívesen mutatod meg a kedvességedet, empatikus énedet. A magánéletedben is kedvező lehet az időszak, ha egy kicsit többet törődsz a kedveseddel.

Lehet, hogy elég néhány apróbb figyelmesség, gesztus is, hogy a kapcsolatod egészen újjászülethessen. Jó ötlet lehet egy táncos, romantikus este a kedveseddel. Jár nektek egy kis érzelmesség!

HarmoNet tipp: add meg magadnak az esélyt, hogy ráhangolódj szerelmi kapcsolatodra!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.augusztus 21-től 27-ig

Igényed támadhat rá, hogy többet legyél együtt családoddal, és kialakulhasson az intim hangulat is. Erre most találhatod meg a legjobb alkalmat. Lehetőség nyílhat arra is, hogy megbeszéljétek a közös ügyeket, teendőket, de fontos lehet, hogy megfogalmazd az érzelmeidet gyermekeid, valamint párod felé.

Szervezz néhány estét magatoknak kedveseddel, ami alkalmat jelenthet rá, hogy érzelmileg is egymásra tudjatok hangolódni. A családi programokra, pedig hétvégén nyílhat remek lehetőség. 

HarmoNet tipp: néha nem elég, ha csak a kötelességeinket teljesítjük! Fontosak a közös élmények!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.augusztus 21-től 27-ig

Végre megengeded magadnak, hogy az érzelmeidről beszélj, - nyitott vagy a szeretetteljes beszélgetésekre. Ezt a hajlamodat a leginkább magánéletedben tudod hasznossá tenni, már elég régen mondtad ki nyíltan, hogy fontosak neked a családtagjaid.

Különösen előnyös, ha kedvesednek teszel egy szerelmi vallomást, és újra kimondod, hogy ragaszkodsz hozzá. Ez a nyíltság rendkívüli módon megerősítheti a kapcsolatodat, és végül egészen egymásra tudtok majd hangolódni, kialakulhat közöttetek az intim légkör.

HarmoNet tipp: a legfontosabb az, amit a hétköznapok során teszel! Néha nem árt megfogalmazni az érzelmeidet!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.augusztus 21-től 27-ig

Mozgalmas napok elé nézel, amikor sok megbeszélnivalód lesz a munkatársaiddal, feletteseiddel. Jó ötlet lehet tisztáznod magadban a céljaidat, így tervszerűen tudsz majd tárgyalni. Figyelj, hogy a mondandód legyen világos, ne adj esélyt a félreértéseknek, - ezek feleslegesen bonyolítanák meg az életedet. 

Magánéletedben sok jó alkalmad lehet, hogy önfeledten legyél együtt a kedveseddel, gyermekeiddel. Amikor együtt vagytok, akkor csak velük törődj, rájuk figyelj. Ha kilépsz a munkahelyed ajtaján, akkor hagyd hátra a feladatokat!

HarmoNet tipp: ne hagyd, hogy a gondolataidat teljes egészében lefoglalja a munkád!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.augusztus 21-től 27-ig

Befelé forduló hangulatban lehetsz, és ennek oka az önbizalomhiány. A legszívesebben egyedül lennél, és sem a munkahelyeden, sem pedig otthon nem vágysz arra, hogy nyüzsgés vegyen körül. A munkahelyeden hallgatag vagy, nincs kedved hozzá, hogy a munkatársaiddal megbeszéld a közös feladatokat.

Ebből akár hibalehetőségek is adódhatnak, - szükség lenne a kommunikációra a csapatmunkához! Otthon kedvesed hiába mondja neked, hogy vonzódik hozzád, nehezen hiszed el, hiszen Te magad nem vagy biztos ebben.

HarmoNet tipp: adj magadnak néhány napot arra, hogy átgondolhass egyet és mást!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.augusztus 21-től 27-ig

Negatív lehet a hangulatod, változékony, attól függően, hogy milyen kedved van éppen. A munkahelyi ügyeidhez is érzelmi alapon állsz hozzá, de megnőhet az empatikus képességed is. Munkatársaidat szívesen meghallgatod, arra is hajlandó vagy, hogy segíts nekik. Ez a viselkedés mindenképpen népszerűséget jelenthet neked.

Magánéletedben jellemző lehet, hogy nem mindig marad energiád, hogy pároddal, vagy családoddal is törődj. Ez előbb, vagy utóbb feszültségekhez vezet, - legyen rájuk időd!

HarmoNet tipp: ha alkalom nyílik családi programokra, akkor válaszd ki igényesen, hogy mivel töltitek az időtöket!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.augusztus 21-től 27-ig

A család meghitt közegére vágysz, a legszívesebben az összes idődet otthon töltenéd el. Semmi kedved bemenni a munkahelyedre, rosszul érzed magad, ha extra teljesítményt kell letenned az asztalra. Alig várod, hogy délutánonként hazaérj, de nemcsak harmóniában lehet részed.

Előfordulhat, hogy az indulatok otthon is elszabadulnak, néhány vitában mindenképpen részed lehet kedveseddel, vagy családtagjaiddal. Javíthatsz a helyzeten, ha előveszed a kompromisszumkészségedet, és lehetőséget adsz az építő beszélgetésekre.

HarmoNet tipp: a viták nem mindig jelentenek negatívumot! Láss bennük lehetőséget a rendezésre!