Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.május 15-től 21-ig

Nagyon kiveszi az energiádat a hétköznapok szürkesége, nehezen tudod tartani a lépést. Mire este haza vonszolod magad, már csak egy gyors zuhanyra van esély az alvás előtt. Párod hangot adhat annak, hogy nem tudsz eleget foglalkozni vele, nagyon ellaposodott a kapcsolatotok.

Egy közös zuhany, vagy akár az ebédidőben elsuttogott pajzán mondatok csodát tehetnek a kapcsolattal, s ismét izgalmat vihetnek az életetekbe. Így érezheti, kapcsolatotok nem változott, csak most kevesebb az időd a szenvedélyre.

HarmoNet tipp: ha van lehetőséged, vegyél ki néhány nap szabadságot, és bújjatok el a világ elől!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.május 15-től 21-ig

Igaz lehet, hogy kedveseddel nehezen találod meg közös hangot, gyakran elbeszéltek egymás mellett. Amikor sikerül megbeszélni a súrlódások okait, akkor úgy tűnik, hogy megértitek egymás problémáit, de hamarosan újra terítékre kerülnek a feszült témák.

Fontos lehet, hogy ne ellenségesen közeledjetek egymáshoz a viták alkalmával, hanem inkább beszéljétek át többször is, őszintén a feszültségeket. Ne habozz, amikor nyíltan beszélhetsz. Ha már úgyis nyílt kártyákkal játszotok, akkor mond el kedvesednek, hogy mire vágysz az ágyban!

HarmoNet tipp: a feszültségeket levezethetitek egy kellemes közös fürdővel, ahol a gyertyák fényénél oldottabban beszélgethettek!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.május 15-től 21-ig

"

A hétköznapi gondok meghatározhatják a mindennapi hangulatodat, s rányomhatják a bélyegüket párkapcsolatodra, valamint a szexuális életedre is.

Nyomasztanak azok a terhek, amelyeket nap, mint nap kénytelen vagy hordozni, - szívesen osztanád meg a gondokat kedveseddel. Amikor megpróbálsz neki mesélni a problémáidról, akkor azt tapasztalhatod, hogy nem nagyon figyel rád. Így nincs meg a bizalmi légkör közöttetek, s a szex sem úgy működik, ahogyan ideális esetben elképzelnéd. Nehezen hangolódtok rá egymásra érzelmileg.

HarmoNet tipp: sajnos a szex fizikai része csak ritkán tud kielégítően működni, ha nincs meg az érzelmi egymásra hangolódás!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.május 15-től 21-ig

Itt az ideje, hogy az önfeledt öröm és a romantika a hétköznapok során is beköltözzön szerelmi életedbe. Érdemes megismertetned kedvesedet azzal az éneddel, aki mindig hajlik egy kis szenvedélyre. Ez segít majd abban is, hogy érzelmileg is egymásra hangolódhassatok.

Hagyjátok szárnyalni a fantáziátokat, hiszen a szex nemcsak a hálószobában művelhető sikeresen! A legjobb, ha egy időre teljes mértékben kiköltöztök az ágyból, - legalább az erotika tekintetében, s új dolgokat próbáltok ki!

HarmoNet tipp: érdekes és élvezetes játék, ha felavatjátok a lakás minden egyes sarkát, s megbeszélitek a tapasztalatokat!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.május 15-től 21-ig

Már régen volt benned ennyi szenvedély, mint a napokban. Még akkor is kaphatsz új szerelmi ajánlatokat, ha egyáltalán nem keresed a kaland lehetőségét. Ebben az esetben érdemes okosan kezelned a helyzetet, ha kihasználod az alkalmi szex lehetőségét, akkor ne beszélj erről kedvesednek!

Ha észreveszi, hogy milyen népszerű vagy, akkor könnyen válhat féltékennyé. A zöldszemű szörny, pedig nagyon kellemetlen arcát szokta mutatni a párkapcsolatokban! Mondd el kedvesednek, hogy ragaszkodsz a kapcsolatotokhoz!

HarmoNet tipp: a legjobb, ha önmagadat adod a párkapcsolatodban, hiszen csak így lehet boldog a szerelmi életed!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.május 15-től 21-ig

Több lehet a munkád, mint átlagosan, így megeshet, hogy a napi robot után hazaérvén, nem tudsz elegendő figyelmet fordítani kedvesedre, pedig igazán igényelné, hogy legalább beszélgess vele egy kicsit. Amikor azt tapasztalja, hogy csak félig-meddig koncentrálsz mondanivalójára, előfordulhat, hogy feladja a próbálkozást.

Érdemes lehet biztosítanod arról, hogy téged valóban érdekelnek gondjai, akár elnézést is kérhetsz tőle. Próbáld meg rávenni, hogy masszírozzon meg kicsit, így akár kedvet kaphatsz egy kis hancúrozáshoz is.

HarmoNet tipp: reggel, ha energikusan ébredsz, vedd rá kedvesed, hogy a reggeli kávé helyett inkább az erotikával töltődjetek fel!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.május 15-től 21-ig

Párkapcsolatod sikamlós talajjá válhat számodra, hiszen kedvesed eléggé indulatossá válhat. Lehet, hogy semmiségek miatt provokál veszekedést, s - bár nem szoktál erre ugrani - most mégis belemész a vitába.

Érdemes lenne elbeszélgetned vele arról, hogy valójában mi bántja, hátha kiderül a feszültség oka.  Ha sikerül úrrá lenni a kialakult helyzeten, azt tapasztalhatjátok, hogy kapcsolatotok sokkal szilárdabbá válhat. Lepd meg valamilyen kedves meglepetéssel szerelmedet, szerezz neki egy kelleme estét!

HarmoNet tipp: bírd szóra egy hangulatos vacsora közben kedvesedet! Azután pedig kínáld fel magad desszert gyanánt!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.május 15-től 21-ig

Nagyon szenvedélyes vagy, - szívesen újítanád meg szerelmi kapcsolatodat. Úgy gondolod, hogy több csábítás és izgalom kellene az életedbe, s meg is teszel mindent, hogy izgalmat vigyél az erotikába.

Kedvesed jól rezonál erre, s hamarosan szinte vibrálhat közöttetek a levegő. Lehet, hogy szükséged van a súrlódásra is ahhoz, hogy elevennek, élettel telinek érezd a párkapcsolatodat. Figyelj arra, hogy ne lépd át a határt, a viták alkalmával ne sértsd meg partneredet! Ha meggondolatlanul beszélsz, akkor kérj bocsánatot!

HarmoNet tipp: lehet benned egy olyan vágy is, amely arra ösztönöz, hogy ?leigázd? szerelmi partneredet!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.május 15-től 21-ig

Akkor leszel a legboldogabb kedveseddel, ha a hétköznapokban tudjátok megtalálni azokat az örömöket, amelyek mindkettőtöknek érzelmi feltöltődést jelentenek. Ilyen lehet egy közös vacsora, amelyet akár magatok is elkészíthettek.

Nem is beszélve arról, hogy a közös főzőcskézés rengeteg jópofa erotikus mókára ad lehetőséget! Igaz lehet, hogy nagyon fáradt vagy a napokban, de amikor nagyon kimerült vagy, akkor is van kedvesedhez néhány figyelmes szavad, s ez nagyon megerősítheti a kapcsolatotokat.

HarmoNet tipp: süssetek közösen süteményt! Desszertként, pedig fújjátok be egymás testét is tejszínhabbal!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.május 15-től 21-ig

Ideje lenne már felfrissítened a szerelmi kapcsolatodat, hiszen úgy érzed, hogy nagyon ellaposodott mostanában. Igaz lehet, hogy kicsit ?unatkozol?, s a szex sem igazán úgy működik, ahogyan szeretnéd.

Jó ötlet lehet egy kellemes este kedveseddel, vidd el Őt egy romantikus vacsorára, ahol lelkileg is egymásra hangolódhattok. Elkerülhetetlen lesz egy őszinte beszélgetés, azzal a szándékkal, hogy végre közelebb kerültök egymáshoz! A romantikázás után persze nyugodtan engedd szabadjára szenvedélyt!

HarmoNet tipp: pofozd ki egy kicsit a hálószobátokat! Néhány új kiegészítő nagyon meghitté teheti a hangulatot!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.május 15-től 21-ig

Különleges szerelmi partnerről álmodozol, akivel a szex is egészen más, mint eddig. A valóság azonban az, hogy egy kicsit már beleunhattál a jelenlegi kapcsolatodba, s az erotika is megszokottá, ?lapossá? vált benne. Így marad az ábrándok világa, - ahhoz túlságosan is hűséges vagy, hogy titkos viszonyba bonyolódj.

Próbáld meg érdekesebbé tenni a párkapcsolatodat, de érdemes kis lépésekben haladnod a változtatás felé. Először beszélj kedvesednek arról, hogy mire vágysz. Így Ő is őszintévé válhat.

HarmoNet tipp: beszéljetek egymásnak az erotikus vágyaitokról is! Így megerősödhet közöttetek a bizalmi légkör!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.május 15-től 21-ig

Most kitölti életedet a mindennapi feladatokkal való küzdelem, ezek maximális megoldása, a teljesítés ?mumusa?. Nem is igazán vagy ráhangolódva az erotikára, leginkább egy gyors, ösztönös együttlét elégíteni ki vágyaidat, ahol nincsenek kötöttségek, nem kell utána együtt tölteni az estét.

Egy hosszabbra nyúlt túlóra alkalmával lehetőséged nyílhat egy ilyen kalandra a munkahelyeden, amikor már kiürült az iroda és a takarítók is hazamentek végre, csak a fantáziátok szabhat határt!

HarmoNet tipp: ügyeljetek arra, hogy hasznos az ajtót bezárni, a fehér neműket, pedig nem széthagyni magatok után!