Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.október 16-tól 22-ig

Makacs hangulatban vagy a munkahelyeden, nehezen igazodsz a többiek elképzeléseihez, munkamódszereihez. Úgy érzed, hogy csak az a jó, amit Te találtál ki, és elvárod, hogy munkatársaid alkalmazkodjanak hozzád! Ebből adódhat néhány feszült helyzet!

A magánéletedben jellemző, hogy hiányoznak a barátaid, régen volt alkalmad törődni a kapcsolataiddal. Hívd meg magadhoz azokat, akiket a legjobban szeretsz, és rendezzetek egy kötetlen baráti estét! Az sem baj, ha éjszakába nyúlik a baráti beszélgetés!

HarmoNet tipp: ha partyt rendezel, akkor számolj a rendetlenséggel! Egy egész napod rámehet, hogy kitakaríts!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.október 16-tól 22-ig

Most maximális erőbevetéssel dolgozol. A legjobb talán az lenne, ha egyedül dolgoznál, hiszen csak a saját munkatempódat, módszereidet vagy hajlandó elfogadni. Ha csapatban kell dolgoznod, akkor számíts néhány összeütközésre! A magánéletedben törekedj rá, hogy ki tudd pihenni magad.

Ha a nap végén becsuktad magad mögött a munkahelyed ajtaját, akkor ne foglalkozz tovább a feladataiddal, keress magadnak időtöltést, ami pihentet! Főleg párod neheztelhet, ha hazaviszed a munkád!

HarmoNet tipp: ne hagyd, hogy minden gondolatodat a munkád foglalja le! A szerelemre is szükséged van!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.október 16-tól 22-ig

"

A munkahelyeden kusza, átláthatatlan viszonyok alakulnak ki, ami rossz érzésekkel tölt el. Mögöttes szándékok húzódhatnak meg munkatársaid, feletteseid viselkedése mögött, és titokban mindenki a másik ellen dolgozhat.  Ha figyelsz, akkor felismered, hogy milyen játszmák zajlanak a munkahelyeden.

Magánéletedben szenvedélyessé válsz, és ezt kedvesed jól fogadja. Ha van egy kis időtök egymásra, akkor szép napokat élhettek meg együtt. Beszélj az érzelmeidről! Ettől még jobban megerősödik a kapcsolatod!

HarmoNet tipp: egy kis szenvedély mindig felfrissíti a szerelmet! Ne hagyd, hogy elvesszen a régi tűz!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.október 16-tól 22-ig

Használd a kapcsolataidat! Ha a szakértelmed mellett a személyes varázsod is megnyilvánulhat, akkor biztos lesz a siker! Bár kissé figyelmetlenebbé válhatsz a munkád során, jobban kell koncentrálnod, ha pontos munkát akarsz kiadni a kezedből.

A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, szinte minden napra juthat egy program, de a teher is több lehet a válladon. Találd ki, hogy miként tudnád könnyebbé tenni a dolgodat, oszd meg a feladatokat munkatársaiddal! Most a csapatmunka ideje van!

HarmoNet tipp: ne támassz túl nagy elvárásokat családtagjaiddal szemben! Értsd meg az indokaikat!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.október 16-tól 22-ig

Rokonszenvesen viselkedsz munkatársaiddal, bár inkább a pletykálkodás köti le a figyelmedet, nem a feladatok. Pedig számítanak a segítségedre, és jó hozzáállás, ha megőrzöd a derűdet, és maximálisan helytállsz! A magánéletedben szívesen beszélsz az érzelmeidről, és ez hosszú távon is garantálhatja a jó hangulatot.

Fontos, hogy legyen néhány estétek pároddal, amit csak kettesben tölthettek el! Menjetek el egy gyertyafényes, romantikus helyre!  Az intim hangulat segít abban, hogy akadálytalanul áramoljanak az érzelmek.

HarmoNet tipp: jól jöhet az alkalmazkodó készség, - most nehezebben fogadod el párod, vagy gyermekeid véleményét.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.október 16-tól 22-ig

Indulatosabb, türelmetlenebb leszel most, és éppen ezért célszerű megnyugtató, kellemes tevékenységeket is beiktatnod a mindennapjaidba. Lehet, hogy egy kis szórakozás is rád férne már, meg kellene találnod a módját, hogy miként vezethetnéd le a felgyülemlett feszültségeket.

Érdemes többet törődnöd a magánéleteddel, a munka most nagyon leköti a figyelmedet, és nem mindig marad időd arra, hogy végre egy kicsit elengedd magad. A párkapcsolatod hátrányt szenved, törődj vele!

HarmoNet tipp: több programot kellene szervezned, melyeket pároddal osztasz meg!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.október 16-tól 22-ig

Most sikeresen állítod magad mellé a munkatársakat! Munkahelyeden szükséged lehet a munkatársaid támogatására, és ehhez rokonszenvet kell bennük keltened, - így szívesebben segítenek neked. Legyél kedvesebb, és alkalmazkodóbb, de közben tartsd szem előtt a céljaidat.

A magánéletedben jellemző lehet, hogy szót értesz gyermekeiddel, vagy kedveseddel. Ha a gyerekeidnek iskolai problémái vannak, akkor remek alkalom kínálkozhat rá, hogy segíts nekik. Talán csak egy jó beszélgetésre van szükség.

HarmoNet tipp: fontos, hogy a munkahelyeden és magánéletedben is együttműködően viselkedj!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.október 16-tól 22-ig

Eredményesen győzöl meg mindenkit a saját igazadról. Sajnos van némi indulatosság is benned, és ez nem mindig a legcélravezetőbb megoldás arra, hogy magad mellé állítsd a munkatársaidat, vagy családtagjaidat.

A munkahelyeden komoly eredményeket érhetsz el, de ennek a feltétele, hogy leteszed a görcsös akarást, és inkább a diplomatikus eljárásokat helyezed előtérbe. Próbáld megtartani az arany középutat a magánéletedben is, amikor nézeteltérésekkel kerülsz szembe. Nem kell veszekedésekbe bonyolódnod!

HarmoNet tipp: legyél határozott, de ne erőszakold rá a véleményedet családtagjaidra!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.október 16-tól 22-ig

Szeretnéd kézben tartani az előmeneteledet a munkahelyeden, különösen a pénzügyi vonatkozások érdekelnek. A napokban meg fogod találni a módját, hogy miként szerezhetnél magadnak több pénzt, de előbb érdemes önmagadban tisztázni a céljaidat. Ha szóba kerül a fizetésed, akkor őszinte lehetsz, és alkalom nyílhat az egyezkedésre.

Magánéletedben nyitott hangulatban leszel, örülsz, ha közös programokban lehet részed, kedveseddel. Válasszatok minél érdekesebb, különlegesebb elfoglaltságokat.

HarmoNet tipp: próbáljatok ki valami újat! A lényeg, hogy felrázzon a hétköznapok szürkeségéből!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.október 16-tól 22-ig

Figyelj, hogy mit mondasz a munkahelyeden, minden szavadnak jelentősége lehet! Most a Te szádból sokkal negatívabban hangzik egy bírálat, vagy kritika. Megteheted, hogy pozitív irányba befolyásolod a kollégákat, lelkesedést öntesz beléjük.

A szerelmi életedben kíváncsian nyilvánulsz meg, ami könnyen sarkallhat arra, hogy új szerelmi viszonyt keress. Ha van állandó kapcsolatod, akkor figyelj, hogy senki ne sérüljön meg érzelmileg! A kaland szép élményeket tartogat, de kezeld a helyén!

HarmoNet tipp: ha a kíváncsiság visz bele egy új kalandba, akkor már az elején tisztázd a körülményeket!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.október 16-tól 22-ig

Most a munkatársaid hallgatnak rád, többször is kikérhetik a véleményedet. Egyáltalán nem lényegtelen, hogy miként bánsz velük: a kedvesség most kétszeresen megtérül! Szerelmi életedben jellemző lehet, hogy kevesebbet tudsz nyújtani kedvesednek, mint amennyit igényelne.

Ez igaz lehet a törődésre, a gyengédségre, és a szexre is. Fáradtabb vagy, és esténként nincs már kedved semmihez, a legszívesebben aludnál. Beszéljetek erről, és akkor nem lesz feszültség közöttetek.

HarmoNet tipp: többet kellene aludnod, neked is szükséged van a pihenésre! Ne hajtsd agyon magad!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.október 16-tól 22-ig

Kiszámíthatatlanná válhatsz a munkahelyeden, különösen a hangulatod lehet változékony. Az egyik percben még örömmel beszélgetsz munkatársaiddal, a másikban, pedig már morcos vagy. Ehhez nehéz lehet a kollégáknak alkalmazkodni.

A magánéletedben jellemző rád a kísérletezési kedv, ami főleg a párkapcsolatodban motivál. Szeretnéd megújítani a kapcsolatodat, és ennek érdekében sok színes, közös programot szervezel kettőtöknek! A szexben sem ártana némi újdonság, fontos a változatosság!

HarmoNet tipp: mutasd meg szerelmi partnerednek, hogy újjá tudod varázsolni a kapcsolatotokat!