Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.december 11-től 17-ig

Ha lehetővé válik, hogy egy kicsit egyedül is lehess, és feltöltődhess, akkor egészen jó hangulatban lehetsz. Bár lassabb vagy, és az álmodozó hangulat is többször eluralkodhat rajtad. A munkavégzés szempontjából talán nem a legkedvezőbb az időszak arra, hogy túlvállald magad, sőt azt tapasztalhatod, hogy kevesebb feladatot tudsz megoldani, mint máskor.

A magánélet területén viszont fogékony vagy az élvezetekre, romantikus, érzéki hangulatba kerülhetsz. A legjobb egy szerelmes szilveszter lenne!

HarmoNet tipp: koncentrálj a szerelmi életedre, szervezz egy szerelmes szilvesztert, kedveseddel!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.december 11-től 17-ig

Vágysz rá, hogy csodáljanak, arról álmodsz, hogy mindenki neked bókol a szilveszteri partyn. Meg is teszel mindent annak érdekében, hogy formába hozd magad, és a megjelenésed valóban elsőrangú. Kaphatsz néhány szerelmi ajánlatot, melyek hízelegnek a hiúságodnak. Különösen a baráti körödön keresztül találnak meg a vonzó alkalmak.

A munkahelyeden is szerezhetsz magadnak népszerűséget, ha kibontakoztatod kellemes személyiségvonásaidat. Egy apró kedvességnek is óriási hatása lehet.

HarmoNet tipp: élvezd ki, hogy vonzó vagy! Az önbizalmad most megerősítheted!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.december 11-től 17-ig

"

Kényelmes hangulatban vagy, nem örülsz a nehéz feladatoknak. Erre képtelen lehetsz, és nem is érdemes erőltetned. Ellenben a stílusértéked virágzik, és ennek hasznát veheted a munkamegbeszéléseken is, de az év végi munkahelyi partyn is. Itt az ideje, hogy párkapcsolatodat megtámogasd egy kis romantikus felhanggal, lepd meg kedvesedet minden nap egy kis aprósággal.

Az is garantáltan hatásos, ha egy romantikus szilveszterrel leped meg. Ünnepeljetek édes-kettesben, így biztosan szerelemben bővelkedik majd az újév.

HarmoNet tipp: növeld a népszerűségedet a munkahelyeden! Lepd meg újévi szerencsehozó kabalával munkatársaidat!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.december 11-től 17-ig

Önfeláldozóan viselkedsz a munkatársaiddal, olyan munkákat is magadra vállalhatsz, amelyeket senki sem végez el szívesen. Viszont nem vagy túl beszédes hangulatban, a legszívesebben egyedül dolgoznál, csak arra vágysz, hogy nyugalmad legyen. A magánéletedben szívesen találnál új szórakozásokat, vágysz már arra, hogy levezethesd a napi stresszt.

Ám igaz lehet, hogy többször is adódik majd a napokban konfliktushelyzet, melyet nagyon nehezen kezelsz. Használd ki az év végét a pihenésre!

HarmoNet tipp: ha úgy érzed, hogy feszült vagy, akkor sokat segíthet a testmozgás!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.december 11-től 17-ig

Munkatársaid megbíznak benned, titkokat is rád bíznak, melyekről másoknak nem beszélnek. Ügyelj, hogy véletlenül se szóld el magad, ne add tovább a hallottakat. A magánéletedben nagylelkűvé válsz, de ha ezt nem értékelik családtagjaid, akkor a feszültség beárnyékolja majd az év végét.

Ne csak akkor fogadd el a többieket, ha maradéktalanul egyetértenek veled! Fontos, hogy képesek legyetek kompromisszumokat hozni, melyek mindenkinek egyaránt megfelelnek! Pihend ki magad a szilveszteri buli előtt!

HarmoNet tipp: lepd meg családtagjaidat egy különleges szilveszteri programmal!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.december 11-től 17-ig

A legjobban azoknak a feladatoknak örülsz, melyeket egyedül tudsz megoldani, elmélyült munkára vágysz. Ha munkatársaid megzavarnak, akkor dühös leszel és mindenkivel összeveszel. Fontos, hogy dühödben ne bántsd meg a többieket. Azt tapasztalod, hogy családtagjaid feszültebbek, és az idegesség rád is jellemzőbb.

Ha hajlandó vagy beszélni a problémákról, akkor őszinte beszélgetésre nyílhat alkalmad, ami az újévet tekintve is előnyös. Már most érdemes tiszta vizet önteni a pohárba! 

HarmoNet tipp: ne vigyétek át a családi problémákat az újévbe! Rendezzétek a helyzetet!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.december 11-től 17-ig

Fáradtnak és levertnek érzed magad, de sikerül visszanyerned az energikusságodat. Fontos, hogy elfogadd a segítséget munkatársaidtól, ne utasítsd vissza a többiek jó szándékát! Minden erőtartalékodra szükséged lesz, ám az erőd visszaszerzésében sokat segíthet, ha mozogsz egy keveset!

Magánéletedben arra vágysz, hogy néhány óra nyugalmad lehessen, érzed, hogy ki kellene pihenned magad. Több kényeztetésre van szükséged párodtól is, vágysz a kedvességre. Szervezzetek romantikus szilveszteri programot!

HarmoNet tipp: ha fáradt vagy, akkor utazz el kedveseddel szilveszterre! Romantikázzatok az év utolsó napján!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.december 11-től 17-ig

Segítőkész vagy a munkahelyeden, ami növelheti a népszerűségedet munkatársaid körében. Most jobbá teheted a munkakapcsolataidat, és ez hosszú távon is alapja lehet a hatékony együttműködésnek. A magánéletedben kicsit szigorúbb hangulatban vagy, és ez megnyilvánulhat a gyermekeiddel való kapcsolatodban is.

Valójában szükséged lenne a lazításra, hiszen fáradtabb és leterheltebb időszakodat éled. Egy közös családi program jól jönne, erre kapóra jöhet a gyerekek téli szünete! Menjetek kirándulni, vagy moziba!

HarmoNet tipp: az év vége a pihenésé! Hangolódj rá és gyűjts energiát az újévre!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.december 11-től 17-ig

Fáradtnak érzed magad, jót tenne egy kis lazítás. Vágysz az oldott, kötetlen hangulatra, de a szabadságon lévő kollégák helyett is neked kell dolgoznod. Talán lesz alkalom rá, hogy picit visszavehess a tempóból. Foglalkozz elsősorban azokkal a feladatokkal, amelyek kevesebb odafigyelést igényelnek.

Mások munkáját nem kell teljes egészében átvállalnod, - félő, hogy a jóindulatodat alaposan kihasználják a többiek. Nagyon segítőkész vagy, de elégedj meg a saját munkáddal.  A helyettesítéseket, pedig beszéld meg főnököddel!

HarmoNet tipp: döntsd el, hogy meddig vagy hajlandó mások munkáit is elvégezni!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.december 11-től 17-ig

Stílusoddal, megjelenéseddel sok mindent elérhetsz, könnyebben fogadtatod el magad munkatársaiddal, üzletfeleiddel. Nem kerül különösebb erőfeszítésedbe, hogy magad mellé állítsd őket, különösen akkor, ha ügyelsz, hogy kedvesen, és jókedvűen tárgyalj velük.

A magánéletedben, pedig szép időszak elé nézhetsz, amikor szerelmi partnered mindenféle módon megmutathatja neked azt, hogy vonzódik hozzád. Szervezzetek egy romantikus szilvesztert, ami csak arról szól, hogy kéz a kézben léptek át az újévbe!

HarmoNet tipp: tegyél meg mindent, hogy jól érezd magad a bőrödben! Hozd ki magadból a legjobbat szilveszterkor!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.december 11-től 17-ig

Szinte semmilyen erőfeszítést nem kell tenned, hogy vonzó légy, jó formában leszel. A szilveszteri partyn is remekül nézel majd ki, bár a fáradtság azért látszik majd rajtad. Nehézkesebbnek érezheted magad, jóval több pihenésre lehet szükséged, mint máskor.

Jól teszed, ha megpróbálod magad kialudni, különösen akkor, ha bulizni mész szilveszterkor. Még így is előfordulhat, hogy az újévben alig tudsz magadhoz térni. Éppen ezért nincs is kedved komolyabban mozogni, sportolni. A következő év fáradtan indulhat.

HarmoNet tipp: fáradékonyabb vagy, - lásd be, hogy pihenésre van szükséged. Az új év induljon ezzel!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.december 11-től 17-ig

Tudod, hogy mit kellene nyújtanod a munkahelyeden, hogy előre juthass, ám a lehetőségek még váratnak magukra. Hiába teszel meg mindent, sehogyan sem figyelnek fel a tehetségedre.  A magánéletedben úgy érzed, hogy túlságosan sok kompromisszumot kell kötnöd.

Drasztikusan háttérbe kell szorítanod a saját igényeidet, de közben egyre feszültebbnek érzed magad. Valójában már alig várod, hogy legyen egy jó kis konfliktus, amely során végre kiadhatod magadból a dühödet! Ne veszekedéssel zárd az évet!

HarmoNet tipp: ne lépd át a határt! Ne induljon az új év veszekedéssel, mert akkor az új évre a feszültség lesz a jellemző!