Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.június 12-től 18-ig

Öntörvényűen viselkedsz a munkahelyeden, ami oda vezethet, hogy egyáltalán nem vagy hajlandó együttműködni a többiekkel. Ez átmenetileg talán elfogadható, de hosszú távon nem vet rád jó fényt! A magánéletedben is lehet néhány feszült pont, ami annak köszönhető, hogy előtérbe kerül őszinteséged.

Ne mondj olyat, amit később megbánsz, hiszen nehéz lesz megmagyarázni a meggondolatlan kijelentéseket. Ha nagyon feszült vagy, akkor inkább vonulj el egy félórára. Jó tenne egy órácska kocogás is!

HarmoNet tipp: ne hagyd, hogy az indulataid vezéreljenek! Gondold át jobban, hogy mit csinálsz!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.június 12-től 18-ig

Rokonszenvesen viselkedsz munkatársaiddal, de ez róluk nem mindig mondható el. Talán nem elég tisztességesek veled, a hátad mögött is folyhat az eszmecsere, arról, hogy miként viselkedsz. Természetes, hogy ez bosszant, - önts tiszta vizet a pohárba! Nem kell eltűrnöd a pletykálkodásukat!

Magánéletedben lényeges lehet, hogy kedvesen fogalmazd meg a negatívumokat is! Nem kell folyamatosan kritizálnod, ez elkedvetlenítheti kedvesedet. Ha diplomatikusan fogalmazol, akkor sok mindenre hajlandó lehet a kedvedért!

HarmoNet tipp: a kritika általában ellenkezést vált ki. Csomagold be a mondandódat!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.június 12-től 18-ig

"

Úgy érzed, hogy sok munkát végzel el, kevés pénzért. Elégedetlen vagy és fáradt. Nagyon fásulttá válhatsz, szinte semmi lelkesedés nem marad benned! Teszed a dolgod, de nagyon közömbösen. Ez a lelkiállapot kihat majd a teljesítményedre is! A magánéletedben is sok munka vár, - otthon is folytatódik az unalmas robot.

Titokban azon gondolkozol, hogy miként tehetnél szert egy kis örömre, ami csak és kizárólag a tiéd. Talán már az sem lenne ellenedre, hogy belemenj egy könnyed és kötetlen flörtbe.

HarmoNet tipp: a flört csak egy könnyed kaland lehet! Ne vedd túl komolyan a dolgot! 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.június 12-től 18-ig

Megtalálod a módját, hogy nívósan dolgozz, de mivel sok a tennivalód, szükséged lesz az ötletességedre is! A jó időbeosztás aranyat ér, már reggel érdemes átgondolnod a teendőidet. A magánéletedben játékos hangulatban vagy, így jó hangulatot teremthetsz otthon.

Családtagjaidra is hatással van a vidámságod, érdemes közös programokat csinálnotok, vagy egyszerűen csak vacsorázzatok együtt. Ha igazán ki szeretnél kapcsolódni, akkor menjetek el enni valahová. Egy olyan hely a legjobb, ami mindenki ízlésének megfelel.

HarmoNet tipp: egy kedves gesztus néha többet ér, mint a legdrágább ajándék! Figyelj a gyerekeidre! 

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.június 12-től 18-ig

Főnököd megbízhat, hogy munkatársaid feladataid is megszervezd. Hatékonyan és tehetségesen tartod a frontot, teljes értékűen tudod helyettesíteni Őt. Rátermett vagy, és ez szárnyakad adhat az önbizalmadnak. A magánéletedben kicsit indulatosabbá válsz, ennek oka néhány félreértés lehet.

Elég egy rosszul fogalmazott mondat, és kirobban a háború. Ha nagyon megbántod szerelmedet, akkor számíts arra, hogy nem lesz könnyű kibékítened Őt! Össze kell szedned majd minden leleményedet!

HarmoNet tipp: ha már megtörtént a baj, akkor türelemmel hozhatod helyre a ballépést. 

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.június 12-től 18-ig

Megtalálod a helyedet a munkahelyi csapatban, örülsz a csapatmunkának. A közös munkát még kritikus hajlamod sem rontja el, hajlandó vagy bizonyos mértékig "csomagolni" a véleményedet. Ez most nagy szó, hiszen a legszívesebben kimondanád az igazságot. Ha kellemesen viselkedsz, akkor még barátokat is szerezhetsz a munkahelyeden!

A magánéletedben csendes napokra vágysz, senkihez sincs igazán kedved. A legjobb barátaid társasága felvillanyoz, Ők talán felráznak a fásultságból.

HarmoNet tipp: ha szerelemre vágysz, akkor vedd elő a legromantikusabb énedet! 

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.június 12-től 18-ig

Több pénzt szeretnél keresni, kaphatsz is ígéretes ajánlatokat, amelyek új mederbe terelhetik az életedet. Ám érdemes jobban megnézned, hogy milyen munkát vállalsz el, mert többet ígérnek, mint amit megtartanak! A magánéletedben fontos, hogy meglásd az ismerkedési lehetőségeket, sok új barátságot köthetsz.

Nyitottságod remek alkalmat jelenthet, hogy új kapcsolatokkal gazdagodj. Ezek a későbbiekben még jól jönnek majd! Segíthetik a karrieredet, vagy új üzleti lehetőségeket hozhatnak az életedbe!

HarmoNet tipp: az új barátságok ezernyi új ajándékkal kápráztatnak el! Merj Te magad is megújulni! 

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.június 12-től 18-ig

Most szívesen dolgozol együtt a többiekkel, nem akarod Őket minden áron utasítgatni. Meglepheted a kollégákat, de végső soron növekszik majd a népszerűséged. A magánéletedben kellemes, nyugodt napok várhatóak, otthonod lehet, ahol igazán feltöltődhetsz. Ennek megfelelően maximális nyugalmat szeretnél, szívesen meditálsz, vagy csak csendben üldögélsz.

Még inkább elősegítheted a nyugodt hangulatot, ha levendula olajat párologtatsz. Ha nagyon meleged van, akkor jó szolgálatot tesz a menta olaj is!

HarmoNet tipp: találd meg a lelki békédet! Így az összes lehetőséget megkaphatod, amire csak vágysz!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.június 12-től 18-ig

Fontos, hogy végiggondold, mennyire érdekel még a munkád. Ha úgy gondolod, hogy már nem tartogat számodra kihívásokat, akkor ideje kipróbálnod magad egy új munkakörben. Ha beletörsz a szürke hétköznapokba, akkor teljesen elveszítheted a lelkesedésedet.

A magánéletedben sok érdekes kapcsolatod körvonalazódhat, könnyedén tehetsz szert új barátokra, vagy egy izgalmas, könnyed flörtre. Ha van párod, akkor figyelj, nehogy féltékennyé tedd Őt. A bizalmatlanság tönkreteszi a párkapcsolatodat!

HarmoNet tipp: a féltékenység soha nem viszi előre a kapcsolatot! Ne rombold le, amit felépítettél! 

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.június 12-től 18-ig

A munkahelyeden kizárólag a feladataiddal törődsz, de egy kicsit szétszórttá válhatsz. Túlságosan szürkének érzed a hétköznapjaidat. Szükséged lenne már némi kihívásra! Próbáld ki magad egy új szerepben! A magánéletedben szép napokra számíthatsz, - érdekes programokat oszthatsz meg kedveseddel.

Jó ötlet lehet egy izgalmas kiállítás, egy jó mozi is. Ha elutaztok néhány napra, akkor egészen felfrissülhet a kapcsolatotok, erre, pedig nagy szükségetek lenne! Ne hagyjátok elveszni a szenvedélyt!

HarmoNet tipp: ne keseredj el, ha adódik néhány feszült percetek pároddal! Gyorsan elsimulnak a kedélyek! 

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.június 12-től 18-ig

Magasra teszed a mércét, minden erőddel azon vagy, hogy megfelelj főnököd elvárásainak. Talán a maximalizmus közelebb visz a száz százalékos teljesítményhez, de ne válj örömtelenül robotoló munkaerővé! A magánéletedben a lehető legtöbbet szeretnéd nyújtani kedvesednek. Szinte körülrajongod, ám a ragaszkodásod terhes lehet számára.

Egy kis friss levegőt is hagyj neki! Fontos, hogy ne Te döntsd el, hogy mi a jó neki. Jól teszed, ha elengeded a barátaival bulizni, vagy pletykálkodni!

HarmoNet tipp: kérdezd meg kedvesedet, hogy mire van szüksége. Így tiszták lesznek a keretek!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.június 12-től 18-ig

Most óriási indulatok kelnek életre a lelkedben, amikor főnököd kritikákat fogalmaz meg. Nem a jó szándékot látod, inkább azt gondolod, hogy szánt szándékkal piszkál téged. Fontos, hogy rendezzétek a főnök-beosztott kapcsolatotokat! A magánéletedben nagyon felpezsdülhet az életed, egészen méllyé válhat szerelmi kapcsolatod.

Új, testi-lelki egység alakulhat ki közöttetek. Rájöhetsz, hogy szerelmi kapcsolatod mély barátság is, - mindig számíthatsz szerelmedre.  Fontos változás kezdődik a párkapcsolatodban!

HarmoNet tipp: előnyös, ha a kapcsolat nemcsak a szex működik, hanem a lelki összhang is megvan!