Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.február 19-től 25-ig

Rugalmasan kezeled a feladataidat, bár egy kicsit figyelmetlen vagy. Így aztán akadhatnak félreértések, nem teljesen világos előtted, hogy mit várnak el tőled. Ám előnyt jelenthet, hogy szinte minden helyzethez képes vagy alkalmazkodni! A magánéletedben ragaszkodóvá válsz, s a leginkább csak a családtagjaiddal lennél együtt.

Jó ötlet egy hosszú hétvége, amikor végre egy kicsit együtt lehettek. A közös időtöltés párkapcsolatodnak is használna! Ha vannak gyermekeid, akkor nagyon önfeledt lehet a közös játék!

HarmoNet tipp: tölts minél több időt együtt gyermekeiddel! Játsszatok együtt vidáman!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.február 19-től 25-ig

Meggondolatlanabbul beszélsz, mint máskor, s ez visszavethet a munkádban. Óvakodj attól, hogy esetleg munkatársaid magánéletéről beszélj, hiszen ezzel ellenségeket szerezhetsz. A magánéletedben a gyengédségé lesz a főszerep, arra vágysz, hogy kedvesed figyelmesen és kedvesen bánjon veled.

Szeretnéd "kipanaszkodni" magadat neki, s ha meghallgat, akkor nagyon hálás vagy neki. Ebben az esetben viszonzod is az odafigyelését! Talán erotikus értelemben is megjutalmazod.

HarmoNet tipp: mondd el kedvesednek, hogy nagyon sokat jelent neked a kapcsolatotok!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.február 19-től 25-ig

"

Most a pénz foglalkoztat leginkább, s jó ötleteid is adódhatnak a pénzszerzésre. Elképzelhető, hogy plusz feladatokat vállalsz a munkahelyeden, amelyek biztosabbá tehetik az egzisztenciádat. A többletbevételeknek nagyon örülsz, s rögtön megtalálod a helyét a pénznek. Jusson belőle arra is, hogy kicsit megjutalmazd magad!

A magánéletedben érdeklődővé, mozgékonnyá válsz. Szervezz néhány kellemes baráti találkozót! Szerelmi kapcsolatodat megerősíti, ha közös barátokat és élményeket szereztek!

HarmoNet tipp: a romantikát a hétköznapokban is megélhetitek! Óvjátok meg a szürkeségtől a kapcsolatotokat! 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.február 19-től 25-ig

Több pénzt szeretnél keresni, így megfogalmazódik benned a gondolat, hogy talán váltanod kellene. Mivel tanácstalan vagy, érdemes informálódnod, keress olyan lehetőségeket, amelyek akár kiegészítő keresetre adnának alkalmat. A magánéletedre így már nem sok időd jut, de ha kedveseddel együtt vagytok, akkor csak egymással foglalkozzatok! Ha nincs kedvesség és odafigyelés a kapcsolatotokban, akkor most elkerülhetetlenek lesznek a viták! A feszültségeket csak szeretettel hidalhatjátok át!

HarmoNet tipp: nem mindegy, hogy milyen stílusban beszélsz kedveseddel! Most sokkal érzékenyebb! 

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.február 19-től 25-ig

Többször is elgondolkodhatsz, hogy megéri-e neked a jelenlegi helyeden dolgozni. Lehet, hogy a pénzzel vagy elégedetlen, de előfordulhat, hogy úgy érzed, hogy az erkölcsi megbecsülés kevés. Ha fejlődni vágysz, akkor érdemes egy képzést választanod, amely növeli a szakmai értékedet is!

A változtatást nem kell elkapkodnod, hiszen a döntéshez sok információra lesz szükséged. A magánéletedben több vitás helyzetet tapasztalhatsz, előfordulhat, hogy néhányszor összevesztek kedveseddel. Most nehezebb lesz kiengesztelned!

HarmoNet tipp: ha úgy érzed, hogy feszült vagy, akkor ne állj le vitatkozni! Ha megteszed még inkább elmérgesedik a helyzet!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.február 19-től 25-ig

Népszerű lehetsz a munkahelyeden, hiszen nyugodt vagy és jó kedélyű. Munkatársaid tanácsot kérhetnek tőled, hiszen segítőkész hangulatban vagy. Még arra is lehet energiád, hogy valamilyen apró kedvességgel lepd meg a többieket. Készíts saját kezűleg süteményt, amit bevihetsz a munkahelyedre!

A magánéletedben is vágysz a meghitt hangulatra, amelyet kedveseddel osztanál meg. Nézd el szerelmednek, ha most fáradtabb és nincs energiája a romantikázásra! Pihenjetek közösen!

HarmoNet tipp: legyél türelmesebb kedveseddel! A figyelmességed meghozza a meghitt hangulatot!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.február 19-től 25-ig

Szétszórt lehetsz a munkahelyeden, folyton elkalandozik a figyelmed. A kommunikációban viszont sikeres lehetsz, ha megbeszélést kezdeményeznél a feletteseddel, akkor ezt most érdemes megtenned. A magánéletedben csendes napok várhatóak, amikor meghitt hangulat alakulhat ki családtagjaiddal.

Ám igaz, hogy nagy eséllyel zavarják meg a nyugalmat a váratlan vendégek, vagy közeli barátok, akik minden előzetes bejelentés nélkül toppannak be. Ne mutasd ki, hogy nem örülsz a látogatásnak!

HarmoNet tipp: ha nagyon szórakozott vagy, akkor írd fel az elintéznivalókat! Így semmi nem marad el!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.február 19-től 25-ig

Mogorva lehet a hangulatod, és néha kifejezetten szeszélyesen viselkedsz. Munkahelyi ügyeidhez is érzelmi alapon állsz hozzá, így ha bal lábbal kelsz fel, akkor nagyon megbánthatod a többieket. Ha viszont éppen jó napod van, akkor szívesen meghallgatod őket, s akár arra is hajlandó vagy, hogy segíts nekik.

Próbálj meg kevésbé kiszámíthatatlanul viselkedni! Magánéletedben jellemző lehet, hogy nem mindig marad energiád arra, hogy pároddal, vagy családoddal is törődj. Így még rosszabb kedved lesz!

HarmoNet tipp: ha alkalom nyílik családi programokra, akkor olyat válassz, ami mindenkinek örömet jelent!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.február 19-től 25-ig

Befelé forduló időszakodat éled, s ennek oka lehet az önbizalomhiány is. A legszívesebben egyedül lennél, és sem a munkahelyeden, sem, pedig otthon nem vágysz mások társaságára. A munkahelyeden hallgatagabb vagy, nincs kedved ahhoz, hogy a munkatársaiddal megbeszéld a közös feladatokat.

Ebből akár hibalehetőségek is adódhatnak, hiszen szükség lenne a kommunikációra a csapatmunkához! Otthon a kedvesed hiába viselkedik figyelmesen, szinte észre sem veszed.

HarmoNet tipp: adj magadnak néhány napot arra, hogy a saját igényeiddel is foglalkozhass!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.február 19-től 25-ig

Nagyobb teljesítményre is képes lennél a munkahelyeden, ám szűk a lehetőséged a kibontakozásra. Sokkal több kreativitás van benned, mint amennyit hasznosítasz, de talán a főnököd sem díjazza a jó gondolatokat. Monotonnak érzed a munkádat, és ez nagyon elkedvetleníthet.

A magánéletedben a párkapcsolatod lesz fontos, hiszen szenvedélyre és szerelemre vágysz. Szerencsére párod is örül annak, ha felfrissülhet a kapcsolat. Találd ki, hogy miként tehetnéd izgalmasabbá magad kedvesed számára!

HarmoNet tipp: lepd meg szerelmedet egy meghitten izgalmas estével! Varázsold hangulatossá a lakást!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.február 19-től 25-ig

Mozgalmas napok elé nézel, sok megbeszélnivalód lesz a munkatársaiddal, főnököddel. Tisztázd magadban a céljaidat, így tervszerűen tudsz majd tárgyalni. Figyelj, hogy a mondandód legyen világos, ne adj esélyt a félreértéseknek, hiszen ezek feleslegesen hátráltatnának!

Magánéletedben sok alkalmad nyílik a vidámságra és önfeledtségre, kedveseddel, gyermekeiddel. Amikor együtt vagytok, akkor csak velük törődj, rájuk figyelj. Ha kilépsz a munkahelyed ajtaján, akkor valóban tedd le a munkádat!

HarmoNet tipp: ne hagyd, hogy teljesen lefoglaljon a munkád! Az estéket szenteld családodnak!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2019.február 19-től 25-ig

Remek az időszak arra, hogy az aktuális feladatokat egyeztesd a munkatársaiddal, vagy főnököddel. Koncentrálj azokra a pontokra, amelyek mindig feszültségforrást jelentettek számodra. Most örülsz az új feladatoknak, úgy érzed, hogy kreativitásod teljes mértékben kiteljesedhet.

Szívesen telefonálgatsz, s örömmel szólalsz fel a munkaértekezleteken is. A magánéletedben gondoskodóvá, segítőkésszé válhatsz, amikor a gyermekeiddel foglalkozol. Ha iskoláskorúak, akkor segíts nekik a tanulásban!

HarmoNet tipp: empatikus hangulatban vagy! Mindig van egy-két jó szavad, kedvesed számára is!