Napi horoszkóp - 2018. július 21.

Ma féltékeny hangulatban leszünk, szívesen kémkedünk kedvesünk után. Ha másnak is tetszik, akkor éktelen haragra gerjedhetünk. Óvakodjunk a botrányos jelenetektől, ez nem viszi előre a kapcsolatot! Ma kitartóan dolgozunk, ha igazán érdekel minket a munkánk, akkor szinte fanatikus módon kezeljük a feladatainkat. Akkor vagyunk elégedettek, ha maximális teljesítményt tudunk kisajtolni magunkból.

3-án, pénteken, - délutánig - a Hold a Skorpió csillagjegyben halad. Ma féltékeny hangulatban leszünk, szívesen kémkedünk kedvesünk után. Ha másnak is tetszik, akkor éktelen haragra gerjedhetünk. Óvakodjunk a botrányos jelenetektől, ez nem viszi előre a kapcsolatot!

Egészség: Ma törődjünk intim testrészeinkkel! Ehhez kaphatóak eszközök és folyadékok a gyógyszertárakban. Különösen figyeljünk erre, ha olyan helyeken járunk, ahol esélyünk van fertőzéseket összeszedni. Alkalmazzuk a tejsavas készítményeket olyan alkalmakkor, amikor például uszodában voltunk.

Táplálkozás/diéta: Ma érdemes főzelékféléket fogyasztanunk, ilyen lehet például a spenót, vagy a kelkáposzta, amely remekül feltöltheti ásványi anyag készletünket. Mindkét főzelékfélénél használhatunk ez kicsit több fokhagymát, ízesítés céljából. Ez a növény kimondottan jót tesz immunrendszerünknek.

Szépség: Ma intim részeinkkel foglalkozhatunk, s a szőrtelenítés témája is felmerülhet. Ha nagyon fájdalmasnak találjuk a hagyományos, gyantás módszert, akkor gondolkodjunk el a végleges szőrtelenítésen, vagy válasszunk inkább szőrtelenítőkrémet.

Munka/Pénzügyek: Ma kitartóan dolgozunk, ha igazán érdekel minket a munkánk, akkor szinte fanatikus módon kezeljük a feladatainkat. Akkor vagyunk elégedettek, ha maximális teljesítményt tudunk kisajtolni magunkból. Ha a saját magunk főnökei vagyunk, akkor szinte kíméletlenné válhatunk magunkkal.

Szerelem: Ma fontos lesz számunkra a szexualitás, elemi igényünkké válhat az erotika. Ennek segítségével fejezzük ki érzelmeinket kedvesünk felé, ám a puszta, nyers szex mégsem elégít ki minket. Akkor vagyunk boldogak, ha testileg és lelkileg is eggyé válhatunk párunkkal.

HarmoNet tipp a mai napra: Ma sikeresek lehetünk belső világunk felfedezésében, hiszen a Skorpió csillagjegy erről is szólhat számunkra. Elgondolkodhatunk saját, mély belső motivációinkon sőt rájöhetünk arra, hogy minként működnek lelki folyamataink.