Facebook hozzászólás
344

Zuhany alól a reflektorok elé!

Már próbálnak a versenyzők, hogy a negyedik évaddal is elvarázsolják a nézőket a Nagy Duettben! Megújult zsűrivel április 10-én, 18.50-kor indul a műsor. A TV2 műsorán így tavasszal szombaton és vasárnap is egy-egy nagyszabású show szórakoztatja a nézőket. A Liptai Claudia és Majoros Péter Majka vezette produkció zsűrijében Szulák Andrea, Kasza Tibor és Cooky ül majd. Figyelem! Elő a mobilokat!

A Nagy Duett versenyző, műsorvezetői és a zsűri, Kép: TV2
A Nagy Duett csapata, Kép: TV2

Fergeteges szórakozást, vicces produkciókat ígér A Nagy Duett negyedik évada, ami április 10-étől vasárnap esténként jelentkezik a TV2 műsorán. A showban sokat próbált énekesek és a dalolással eddig csak a zuhany alatt próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra.

– Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a saját gyártású műsorokra, ezért egyedülálló módon két szuperprodukcióval jelentkezik idén tavasszal a TV2. Míg szombatonként a Kismenők, addig vasárnaponként A Nagy Duett szórakoztatja majd a nézőket – mondta Ökrös Gergely, program és kreatív igazgató.

Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes, Kép: TV2
Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes, Kép: TV2

A Nagy Duett negyedik évadában minden eddiginél több produkciót láthatnak a nézők, hiszen tizenkét sztárpár lép színpadra. Dér Heni az apai szerepben is bizonyító Kucsera Gáborral, Fésűs Nelly a mindig magabiztos Berki Krisztiánnal, Keresztes Ildikó Schobert Norbival, Lola Markó Robival, Veres Mónika Nika Növényi Norberttel, míg Péter Szabó Szilvi Pachmann Péterrel ragad mikrofont. Az énekesnők mellett a profi férfiak is nagy kihívással néznek szembe párjaiknak köszönhetően. Heincz Gábor Biga Debreczeni Zitát, Hevesi Tamás Kulcsár Edinát, Pál Dénes Demcsák Zsuzsát, Pintér Tibor Rubint Rékát, Peter Sramek Keleti Andit, míg Varga Viktor Cinthya Dictatort tanítja énekelni.

A sztárpárok produkcióját A Nagy Duett megújult zsűrije, azaz Szulák Andrea, Cooky és Kasza Tibor értékeli majd. Most először pedig a nézők a TV2 Live applikációján keresztül adhatják le szavazataikat kedvenc párosukra.

Egyelőre úgy látom, Pachmann Péternek biztosan sikere lesz! Egykori kollégámról rég tudom, hogy nagyon jó hangja van! Hajrá!

Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia, Kép: TV2
Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia, Kép: TV2

Tudtad, hogy hamarosan bemutatják a ZERO című filmet. Na az nem show műsor! Bővebben olvass itt róla!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!