Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. szeptember 16. 17:45 | László Márta

ÚJ KLIPP

Zséda antik kamerába búgott – itt a videó

Egyedi videóklip készült Zséda Fosszíliák című dalához. A nyár végi hangulatot Super 8-as filmre rögzítette Dobos Tamás. A tengerparti forgatáson izgalmakból sem volt hiány.

Zséda legújabb klipje Moldvai Márk rendezésében visszarepít bennünket a múltba. Az archív jellegű felvétel fő különlegessége, hogy olyan Super 8-as kamerával forgott, amelyet szüleink, nagyszüleink is használhattak a családi pillanatok, nyaralások rögzítésére, és ezáltal az időtlenségét hangsúlyozza.

 

 

– Számomra a klip tökéletesen kiegészíti a dalt. Nagy vágyam volt, hogy Dobos Tamással forgassak. Mással el sem tudtam volna képzelni ezt a klipet. Boldog vagyok, hogy ez megvalósult. Egy olyan szerelemről szól, ami maradandó, és még hosszú évek múlva is nyomot hagy – mondta Zséda.

Fosszíliák, Zséda, Kép: PResston

Zséda, Kép: PResston

A „Fosszíliák” életünk, érzéseink bennünk élő lenyomatait idézi. Az emberi élet kikezdhetetlen sokszínűsége és folyamatosan változó mindennapjai alatt, olykor akaratlanul is átélünk olyan pillanatokat, amelyek során azt kívánjuk, bárcsak megállíthatnánk az idő kerekét, hogy örökké tartson egy-egy pillanat. Az élet ezen apró rezzenéseinek maradványai, érzéseinek lenyomatai, fosszíliái, eltörölhetetlen nyomot hagyva kísérik végig létünk minden mozzanatát.

– Azt szerettük volna, hogy a Super 8-as film pontos azt mutassa, ami. Mindenféle trükkök, effektek nélkül készült. Sőt a forgatás még izgalmakat is tartogatott, hiszen elfogyott a film. Érdekes volt úgy forgatni, hogy nem tudtuk, hogy mi van a tekercseken, mert ez a technika csak az előhívás után mutatja meg a felvett anyagot – tudhattuk meg Zsédától.

Zséda legutóbbi gyorsan bearanyozódott KÉMIA nagylemezéről ezzel már a hetedik dalhoz készült képi anyag. A Fosszíliákat egyébként a SuperStereo zenekar jegyzi.

Zséda hisz a gondolat teremtő erejében
Talán a két legfontosabb dolog, amit egy szülő a gyermekének kívánhat: az egészség és a boldogság. A boldogság elérésében a családon kívül hatalmas szerepe van az iskolai, óvodai környezetnek is, amellyel gyakorló édesanyaként Zséda is egyetért. Az énekesnő azt is elárulta, miért tartja lényegesnek, hogy már egészen kis kortól tudatosan rávezessük a gyerekeket a pozitív gondolkodásra.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!